![]() |
Odp: Budowa bloku/mieszkań ?
Mogę. Prawdopodobnie mieszkanie "nie było zamknięte" - brak jednej ściany, ogrodzenia tarasu, schody z tarasu do ogródka, dodatkowe drzwi wstawione przy wyjściu z mieszkania, winda w mieszkaniu...
na początek proponuję używać tylko jednych drzwi z tą wycieraczką... a reszta wyjdzie w praniu ;) |
Dobrze wpisuje kod o tak changeLotZoning apartment i pokazuje mi w oknie kodów że nieznana komenda albo kod zly. zwariuje ze zlosci. prosze pomozcie !!!!! wrrrrr !!!
|
Bjork wstawić drzwi po wpisaniu kodu??czy jak to??
@up changeLotZoning apartmentbase nie apartment |
A masz w ogóle dodatek Osiedlowe Życie?
Sorka za pytanie, ale czasami najprostsze rzeczy są niezauważalne... |
Ale o kogo to pytanie było??
Jak do mnie to ja mam ;D |
o zapomniałam o base na końcu ;)
Legolas - budujesz wszystko najpierw, a później zmieniasz kodem... inaczej stracisz możliwość budowania :) A że Ty Legolas masz OŻ to wiem :) |
No tak sorki na koncu base,,,,
"changeLotZoning apartmentbase" tez nie dziala ta sama informacja w oknie ze zla komenda wogole ze wszystkich kodow podanych przez producenta dziala tylko jeden - "changeLotClassification" reszta nie dziala. ??????????????? Tak mam osiedlowe zycie :) CO robic co robic, pomozicie juz dwa dni sie z tym męcze !!! |
DZIALA !!! zle wpisywalem cos albo to od drzwi balkonowych ktore usunalem teraz. Dziekuje za pomoc, zmykam grac. Sory za post pod postem ale musialem napisac ze dziala
|
ehhh, to garaż MUSI przylegać do mieszkania?
|
Cytat:
Brakowało "a" :) @Edit. Jednak poprawny kod jest bez "a" * podziękowania dla Mamełe za zwrócenie uwagi. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:23. |