![]() |
Odp: Lokaj
Cytat:
|
Mój lokaj bardzo często przypadał jedzenie i struł mi rodzinkę, rzadko ugotował coś jadalnego. Ma ręce pełne roboty bo to liczna rodzina, więc często zostawia jedzenie na piecu i idzie np naprawiać sprzęt i nic go nie obchodzi że wszczyna pożary :D dziecka jeszcze nie wyniósł.
Nie mniej przy licznej bogatej rodzinie jest b pomocny. |
U mnie miałam raz lokaja. I był świetny. Robił jedzenie kiedy trzeba, sprzątał, a ja wylegiwałam się na leżaku i pływałam w basenie =)
Kasss |
Cytat:
Duży plus to to, że zajmuje się niemowlętami ale zdecydowany minus to fakt, że nie karmi on zwierząt. Nigdy nie napełnił jeszcze w mojej grze żadnej miski dla zwierzaków. :( |
Ja prawie zawsze biorę lokaja, bo od razu sprząta kałuże, zmywa naczynia i wyrywa chwasty;p
|
Ja miałem dwa razy do czynienia z lokajem:
I. Pierwszy raz zatrudniłem go jak byłem na studiach simem, a że mieli wynajęty domek więc pomyślałem przyda się - AKURAT wszczynał pożary wzywał policję poża sam próbował ugasić i spłonął. Hehe II. Drugi raz zatrudniłem go do 4 -ro osobowej rodziny i nie dość, że spalił jedzenie, wywołał pożar, dziecko zabrała mi opieka społeczna to jeszcze spaliła mi się cała kuchnia z drogimi meblami. |
Ja jeszcze nigdy wynajmowałem lokaja, wolę pokojówki, są niebo lepsze
|
Mi się mój lokaj podoba. Tylko robi jedzenia jak obydwaj simowie są głodni. A jak tylko jedno to nie. Biorę wtedy Nakłoń do -> Podaj posiłek ale ostatnio podał mi te puszki :/ Sprząta od razu gdy coś jest brudne ;]
Przeczytałam cały ten wątek i się przestraszyłam opowieści o dzieciach. Czy on zawsze wynosi dzieci? ;( Może zwolnię go na czas gdy dzieci będą w wieku niemowlęcym i małymi dziećmi. Poradźcie. |
Mój lokaj "toruje drogę" wszystkim nawet swoim pracodawcą...
Przydatny gdy simka(lub sim :P) jest w ciąży. Srzątnie dosyc szybko. Denerwująca jest jego "mania otrzepywania ubrania" :p |
Cytat:
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:44. |