![]() |
Odp: WiedĽmy!
jak nie ma się żadnych hacków to możecie ubrac wiedĽmę normalnie czy nosi te wredne ciuchy?
bo mi od razu załapało, że wiedĽmy nosz± zwykłe ciuchy :D ale ja mam hacka, żeby simki w ci±ży można było ubierać dowolnie. zastanawiam się tez czy to przez to na szafie oż (tej wbudowywanej) mam opcje lustra, bara-bara i ubierz się do pracy i nic poza tym. żadnych opcji zmiany czy planowania stroju. to normalne? |
Tak, bez hacków można wiedĽmę dowolnie ubrać i uczesać. Tylko przy przemianie w wiedĽmę (także przy przemianie z dobrej w neutraln± itp.) zmienia się jej ubranie, ale potem można j± przebrać.
|
A co z t± szaf±?? tez nie macie opcji przebierania na wbudowywanej szafie?
|
Cytat:
I nawet bara bara można w niej robić, a lustrzane drzwi służa jako lusterko. |
wła¶nie ja mam opcje lusterka i opcje bara bara (postaraj się o dziecko) a nie mam opcji projektowania ubrań i przebierania, tylko ubierz się do pracy.
|
A nie masz jakiego¶ dodatku z netu, który Ci blokuje te opcje?
Może spróbuj wywalić downloads na pulpit i wtedy sprawdzić. Bo jeżeli by¶ nie miała tylko zaprojektuj ubranie opcji, to znaczyłoby, że Twoi simowie maj± tylko po jednym komplecie ubrań. Ale skoro nie ma przebierz się w ubranie wizytowe, albo sportowe to już gorzej... |
A u mnie i w dzień i w nocy przylatuje dobra wiedĽma
|
bjork napisała wcze¶niej, że żeby się nauczyć magii od wiedĽmy trzeba mieć 40 punktów na tym zielonym pasku w znajomo¶ciach(tym na dole) ja cały czas mam 6 :( jak zwiększyć te punkty??
|
No tak jak ze zwyklymi simami da sie zwiekszyc ten zielony pasek...
|
czyli pogawędka i żarty. to powinno poskutkować. :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:20. |