TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Głupie pomysły (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=46599)

RoxyFM 19.12.2008 16:43

Odp: Głupie pomysły

Cytat:

Napisał yuppie (Post 916132)
Ja zawsze jak sie w lodówce kończy zarcie to kupuje nowąO_o

ehm, ja też;D

Alisha 19.12.2008 16:45

Cytat:

Napisał uczeńszkoły (Post 916190)
Po co grodzić parcelę dookoła jak ktoś może wejść na nią tylko od strony ulicy prawda? Ja kiedyś grodziłem dookoła ale teraz grodzę tylko od ulicy bo to bez sensu i marnowanie simoleonów

Nieprawda, ale to przeciez ladnie wyglada.
P.S. Ale Nick... :P

asiolek 22.12.2008 19:33

Też budowałam domy bez dachu i nowe lodówki :)
I jeszcze myślałam że używane rzeczy kosztują tyle samo ile nowe i traciłam kupę kasy bo np. psu się pobrudziło posłanie to zamiast wyczyścić kupowałam nowe i się cieszyłam że to takie proste ;pp

Nadine 23.12.2008 00:49

ja ostatnio notorycznie zapominam kupic kuchenke i pozniej sie wsciekam, ze mam tak malo potraw do wyboru, jak klikne na lodowke -_-

Arek_7_08 23.12.2008 09:00

zrobilem dom szeroki na cala parcele, a ponieważ nie miałem kasy w domu była trawa :D

Łezka 23.12.2008 10:34

Gdy grałem pierwszy raz w TS2 w rodzinie Biedak to kupiłem im blat kuchenny i trudziłem się jak go otworzyć chciałem na nim położyć dziecko, notoryczne zapominanie o dachach, zapominanie o wyłączaniu światła w nocy orientowałem się jak rachunki przyszły na maxa.
Zamykanie simów w czterech ścianach i dziwienie się dlaczego nie mogą wyjść hahaha. I TYLE.

WESOŁYCH ŚWIĄT ŻYCZĘ :-)

Adamsims 23.12.2008 12:01

Ja nigdy nie robie oświetlenia i nie zamierzam po co to?
Wiem głupi pomysł.

Corella 23.12.2008 15:03

Ja zwykle miałam malutki domek na ogromnej działce, a że nie chciało mi się urządzać ogrodu i również nie chciałam, żeby było ciemno i ponuro więc... stawiałam mnóstwo lamp ogrodowych, aby cały ogród był oświetlony. Dość dziwnie to wyglądało - żadnego żywego stworzenia i lampy co kilka kratek.

Rainbow 23.12.2008 15:13

Cytat:

Napisał yuppie (Post 916132)
Ja zawsze jak sie w lodówce kończy zarcie to kupuje nowąO_o

Ja też ;D Nie chce mi się czekać,aż przywiozą :P

Smilly 23.12.2008 16:47

Też kiedyś kupowałam nową lodówkę, ale teraz oszukuję i gram kodami, także ilość jedzenia w lodówce nie ma zbytniego znaczenia :P
Nie wiem, czy to można uznać za głupi pomysł, ale chyba tak, otóż:
Zrobiła przed domkiem jeziorko i wpisałam kod moveobjects on, bo miałam problemy z umieszczeniem roślin wodnych :P Następnie wzięłam simkę i chciałam ją przestawić w inne miejsce, bo coś tam akurat budowałam i przypadkiem wstawiłam ją do wody:P Miałam potem spore problemy z wyciągnięciem biedaczki ze stawu =]
Generalnie, podobnie jak większość użytkowników, ja także budowałam domy bez dachu, okien, drzwi i podłóg xD. Nigdy nie robiłam fundamentów i często nie zauważałam, że wskaźniki potrzeb moich Simów są delikatnie mówiąc w nie najlepszym stanie... Takie tam, małe głupie błędzinki, ale za to teraz można się pośmiać =]

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:56.