![]() |
Odp: Głupie pomysły
Cytat:
|
Cytat:
P.S. Ale Nick... :P |
Też budowałam domy bez dachu i nowe lodówki :)
I jeszcze myślałam że używane rzeczy kosztują tyle samo ile nowe i traciłam kupę kasy bo np. psu się pobrudziło posłanie to zamiast wyczyścić kupowałam nowe i się cieszyłam że to takie proste ;pp |
ja ostatnio notorycznie zapominam kupic kuchenke i pozniej sie wsciekam, ze mam tak malo potraw do wyboru, jak klikne na lodowke -_-
|
zrobilem dom szeroki na cala parcele, a ponieważ nie miałem kasy w domu była trawa :D
|
Gdy grałem pierwszy raz w TS2 w rodzinie Biedak to kupiłem im blat kuchenny i trudziłem się jak go otworzyć chciałem na nim położyć dziecko, notoryczne zapominanie o dachach, zapominanie o wyłączaniu światła w nocy orientowałem się jak rachunki przyszły na maxa.
Zamykanie simów w czterech ścianach i dziwienie się dlaczego nie mogą wyjść hahaha. I TYLE. WESOŁYCH ŚWIĄT ŻYCZĘ :-) |
Ja nigdy nie robie oświetlenia i nie zamierzam po co to?
Wiem głupi pomysł. |
Ja zwykle miałam malutki domek na ogromnej działce, a że nie chciało mi się urządzać ogrodu i również nie chciałam, żeby było ciemno i ponuro więc... stawiałam mnóstwo lamp ogrodowych, aby cały ogród był oświetlony. Dość dziwnie to wyglądało - żadnego żywego stworzenia i lampy co kilka kratek.
|
Cytat:
|
Też kiedyś kupowałam nową lodówkę, ale teraz oszukuję i gram kodami, także ilość jedzenia w lodówce nie ma zbytniego znaczenia :P
Nie wiem, czy to można uznać za głupi pomysł, ale chyba tak, otóż: Zrobiła przed domkiem jeziorko i wpisałam kod moveobjects on, bo miałam problemy z umieszczeniem roślin wodnych :P Następnie wzięłam simkę i chciałam ją przestawić w inne miejsce, bo coś tam akurat budowałam i przypadkiem wstawiłam ją do wody:P Miałam potem spore problemy z wyciągnięciem biedaczki ze stawu =] Generalnie, podobnie jak większość użytkowników, ja także budowałam domy bez dachu, okien, drzwi i podłóg xD. Nigdy nie robiłam fundamentów i często nie zauważałam, że wskaźniki potrzeb moich Simów są delikatnie mówiąc w nie najlepszym stanie... Takie tam, małe głupie błędzinki, ale za to teraz można się pośmiać =] |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:56. |