TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Więzienne melodie (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=47136)

cassant 19.10.2008 10:56

Odp: Więzienne melodie

Cytat:

Napisał Lorette (Post 880015)
cassant, zdjęcia lekko niewyraźne, robisz je w simsach czy printscreenem :>

w simsach ale chyba zaczne robic screeny bo te z gry sa oblesne XD

Liv 19.10.2008 12:53

Raz przeszkadza mi brak odstępów, ale tu jest na odwrót: jest ich za dużo. Przecież gdy jest zwykły tekst, a pod spodem dialog, NIE MUSI to być oddzielone. W sumie, to nawet tro9chę nieestetycznie wygląda...
Co do samej fabuły nie mam żadnych zastrzeżeń. Podoba mi się, i tyle.
Odcinek długi, co na +.
A co do zdjęć też się nie przyczepię, bo widoczność jest dość dobra. A poza tym jestem przyzwyczajona do "simowego" aparatu ;)
9,5/10

Ellie 19.10.2008 16:45

Dzięki wszystkim : )

Liv - wiemy, że odcinek jest dziwnie napisany, ale żeby było normalnie, trzebaby wklejać każdą linikę osobno xD

Björk 19.10.2008 17:14

Że dziwnie wygląda to moja wina :D
Prosiłam, żeby wklajać z notatnika... Nie wiadomo, co gorsze, bo po Wordzie występują szlaczki... :D

Liv 19.10.2008 18:22

Ale przecież możecie likwidować te odstępy bezpośrednio przy wstawianiu odcinka na forum. Naprawdę nie sądzę, żeby to powodowało błędy w stylu "wordowe" albo "notatnikowe".
Przynajmniej będzie fajnie wyglądało ;)

Nesta 19.10.2008 18:48

Znowu świetnie. Nie wiem czemu nieziemsko podoba mi się zdjęcie nr 2 ^_^

10/10

edit: ach, i znowu się rozpisałam xD

Gio 20.10.2008 16:09

Naprawdę przepraszam, że dopiero teraz wstawiam swojego komenta, ale dopiero teraz się spostrzegłem, że jest nowy odcinek! No więc. Pora ocenić tak jak chciałem już za pierwszym razem, ale... No wiec tak. Ocenię pracę każdego z was (Ellie, bjork, cassant) oddzielnie. Dla każdego oddzielna ocena i koment :) No więc zaczynamy:

Ellie- Twój styl pisania bardzo mi się podoba. Widzę nawet, że podjąłaś jakieś próby opisów miejsc akcji, wnętrz itd. jednak są one na razie dość nikłe. Opisanie podłogi i ściany jest dość ogólne. Mogłaś jakoś bardziej się na tym skupić. Po za tym wszystko jest ładnie stylistycznie ułożone i miło się czyta. Jak dla Ciebie ocenka 9/10 :)

Bjork- no cóż. Akcja może z pozorów wydaje się mdła i standardowa, ale jest naprawdę fajna. Mi by nigdy nie przyszło do głowy, że jej matka mogłaby tam zdychać :P Dlatego wielkie brawa dla Ciebie. Stwarzasz bardzo dobre podstawy dla Ellie, żeby mogła pisac bardzo dobry tekst. Dla Ciebie również 9/10 :)

Cassant- zdjęcia są o wiele lepsze niż w poprzednim odcinku, co nie oznacza, że całkiem mi się podobają. Nadal są puste pomieszczenia, tak neinaturalnie wyglądające. Najbardziej podoba mi sie to zdjęcie jak się całują. Fajnie, że użyłaś tego efektu. Dla Ciebie 7/10 (ale to tylko dlatego, że zdjęcia są najtrudniejsze do wykonania z całego procesu tworzenia FS- a przynajmniej mi tak się zdaję ;))

No więc tak. Średnia to wam wychodzi 8,3 (tylko później nie na cassant, bo ma najtrudniejszą robotę i powinilście pomóc w jakikolwiek sposób samolubnice! :) No. Mam nadzieję, że wszyscy są zadowoleni...

Björk 20.10.2008 17:33

hahaha :D Pomysł z umierającą matką był Rain :D

Ellie 20.10.2008 18:21

Ellie się nazywam, nie Rain! xD

A co do opinii Atlantis - dzięki. właśnie co do opisu wnętrz, mam ograniczone pole do manewru - nie mogę sobie uznać, że ściany będą kaszmirowe w pozłacane romby, z zielonym paskiem przy suficie xD bo cassant musiałaby specjalnie szukać takich tapet do zdjęć :p

Ale postaram się jeszcze bardziej : ) I dzięki!

Fiorella 20.10.2008 20:16

Bardzo fajny odcinek, to fatostory ma swój klimacik i to mi się podoba.
Ocena: 10/10
P.S. Czyżby przez tego faceta znalazła się w więzieniu?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:35.