![]() |
Odp: Wyjazdy Na Wakacje!
Lubie do trzech jezior jeździć na pole namiotowe, bo jest tanio i miło :)
Czasem też jeżdżę na wyspę Twikki ale to bogatszymi simami. |
chmmm... wszystkie lokalizacje są fajne ale mnie oczarowały Trzy Jeziora sama ja lubie górki(bakcyl od rodziców) no więc nic dziwnego ;)
|
Wyspa Twikki jest najlepsza ze wszystkich.
|
najbardziej chyba spodobała mi się wioska Takemizu, najciekawiej :} można nauczyć się teleportacji, masażu i ogólnie najfajniejszy klimat.
w Trzech Jeziorach świetne jest spanie na polu namiotowym, łowienie ryb i belka, lubię najbardziej zaraz po Takemizu. no i wyspy Twikki, które mi średnio przypasowały, może dlatego, ze wzielam jednego sima, który się trochę nudził ; o |
Łowić ryby to można już w czterech porach roku, a za Wioską takemizu to nie przepadam. Jest na ostatnim miejscu
|
Podróże dostałam dopiero kilka godzin temu i pierwsze co zrobiłam, to kupiłam simom telefon i wybrałam się na wakacje :P Mój wybór padł na Trzy jeziora, nie wiem dokładnie dlaczego.
Okolica mi się spodobała, udało mi się nawet spotkać z Wielką Stopą, niestety musiałam przerwać grę, bo mnie rodzice na spacer ciągnęli :( Następnym razem pojadę na wyspę Twikki, bo z tego co widzę, jest przez większość graczy uznawana za najlepszą okolicę wakacyjną. Nie planuję tworzyć własnych otoczeń, te które są mi wystarczą. Na razie nie głosowałam w ankiecie, bo jeszcze nie wypróbowałam wszystkich okolic. |
Wyspa Twikkii!!!!! :>
|
JA najczęściej wyjeżdżam na Wyspę Twikki
|
Zawsze jeżdżę tam gdzie chcą moje simy a jak nie to na wyspę Twikkii :) Jest najciekawsza :)
|
(1) Wyspa Twikki, (2) Wioska Takemizu, (3) Trzy Jeziora
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:58. |