![]() |
Odp: Czy te dodatki są potrzebne...
Mam tylko Rozrywkę Rodzinną, bo kupując ją myślałam, że będzie tak jak w EP, tj. że będzie dużo więcej przedmiotów niż jest pokazane z tyłu opakowania. Bardzo się zawiodłam. Obiecałam sobie, że już więcej żadnego nie kupię, choć trochę kusi mnie Na świeta (za względu na bardziej realistyczne święta u moich simów).
|
Mnie też tylko na święta, bo można ładnie to skomponować z 4PR, ale żadnego nie kupiłem narazie
|
Mam rozrywkę rodzinną ale nie spodobała mi sie...
Cytat:
|
Odp: Co kupić.
Ja też bym nie wiedziała :]
Dlatego najlepiej przejrzyj strony i wylicz np.gdzie jest więcej dodatków albo ubrań i ci wyjdzie.Najlepiej zrób tak: 1.Weź kartkę i długopis 2.Napisz na niej taki schemat: MODA Z H&M Wady: Zalety: a).... a).... b).... b).... itd. itd. Młodzieżowy styl Wady: Zalety: a).... a).... b).... b).... itd. itd. 3.Zamiast kropeczek wpisz wady i zalety. Jeśli chodzi o wady,to każdy mini-pack takie ma np.w mini-packu impreza były same suknie ślubne. To trochę pracochłonne,ale dzięki temu wyjdzie ci który dodatek opłaca się kupić. Mam nadzieję,że pomogłam. |
Lepiej "Młodzieżowy Styl".
|
Ale Moda z H&M też są niezłe.Ja podałam taki schemat,bo ja tam nie umiem zdecydować który lepszy.Jak nie mogę się zdecydować to robię takie schematy i mi wychodzi co kupić :)
|
Młodzieżowy Styl lepszy moim zdaniem pozdro ;P
|
Cytat:
Słowniczek: MM-Media Markt |
Cytat:
|
24.90 a jak kupowalem Rozrywka rodzinną i Szyk i elegencją to do obu jakieś badziewne stere cRPG było gratis:) ale przy imprezie, h&m i na święta już niczego gratis nie bylo(Mstyl jeszcze nie mam:(
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:45. |