TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2 - Moda z H&M Akcesoria (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=47755)

Isia_xD 16.12.2007 11:57

Odp: Moda z H&M OCB??

O ile wiem to jest jeden dodatek.

martusia_re2 16.12.2007 15:46

To jest jeden i ten sam dodatek :)) Po prostu błąd na stonce i tyle :))

Castaway 16.12.2007 16:29

A ja widziałam na oficjalnej stronie "The Sims 2 Fashion H&M Runway" jakoś tak

Ala20 22.12.2007 19:52

Help!!!!!!!!!!!

Ostatnio kupiłam sobie Moda z H&M.Zaczełam je instalowac i wyskoczył mi komunikat zeby na wszelki wypadek zrobic kopie
moich Zwierzaków,CPR i Simów 2.IDalszy ciag komunikatu zawierał tresc o temacie nie działajacych dodatkow.Jezeli bym zainstalowała akcesoria to moje dodatki by nie działały prawidłowo.Wiec po przeczytaniu dałam na OK.Zaznaczyłam jezyk itd.Zaczeło sie zaaktualizowanie moich dodatków.The sims 2-Prawidłowo,Zwierzaki-prawidłowo,Cpr-aktualizacja została przerwana(czy cos w tym stylu)!!!!!!!!!!!!!Probowałam kilka razy i to samo!!!Mam tylko te czesci simow.Zadnych wiecej.Bardzo mi zalezy aby te akcesoria działały!! ;( A i jeszcze cos.Po stierdzeniu błedu na koncu komunikatu było ostatnie zdanie mowiace o odinstalowanie i ponownym zainstalowaniu dodatkow.A nigdzy wczescniej tego nie robiłam wiec sie boje ze cos sie stanie z moini rodzinami i gra.Moja koleznaka kiedys odinstalowała i zainstalowała i jej simka teraz nie moze urodzic dziecka!!!Nie chce odinstalowywac gry!!!!!!!!Poooooooommmmmmmooooooooooooooooccccccc ccccccyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! ;( :( ;( :( ;( :gu: :gu: :gu: :gu:

Rëñáës 22.12.2007 20:00

Odp: Help!!!!!!!!!!!

Spokojnie, będzie dobrze.
Zrób tak jak Ci kazano.
Odinstaluj i zainstaluj simy ponownie.
Jeżeli chcesz aby rodzinki i wszystkie inne różności zostały w grze musisz je skopiować, a później znów wkleić do danego folderu.
Możliwe, że w CPR jest jakiś błędny plik, który przeszkadza w aktualizacji tego dodatku. Czy CPR są oryginalne?
Aha... Nie nazywaj tak tematu... xP

*Luna* 23.12.2007 09:47

Najważniejsze: skopiuj swoje rodziny. Spakuj je, a potem skopiuj do innego folderu. No a potem odinstaluj i zainstaluj od nowa (proponuje żebyś CPR zainstalowała na końcu).

Mi się nigdy nic nie stało z rodzinami, które kopiowałam. No może trzeba od nowa zdobywać przyjaciół, kochanków, rzeczy związane z sąsiadami (taa, ech te cele życiowe...) ale reszta wszystko była OK. Tylko będziesz musiała mieć wtedy te WSZYSTKIE dodatki, co poprzednio, żeby rodzina działała.

Ala20 29.12.2007 15:06

Cytat:

Napisał Rëñáës
Spokojnie, będzie dobrze.
Zrób tak jak Ci kazano.
Odinstaluj i zainstaluj simy ponownie.
Jeżeli chcesz aby rodzinki i wszystkie inne różności zostały w grze musisz je skopiować, a później znów wkleić do danego folderu.
Możliwe, że w CPR jest jakiś błędny plik, który przeszkadza w aktualizacji tego dodatku. Czy CPR są oryginalne?
Aha... Nie nazywaj tak tematu... xP

Tak.CPR oryginalne.Jednak nie jestem przekonana do tej odinstalacji.A mam pytanko.W jakim folderze sa rodziki??

Weronka-Werka9 13.01.2008 12:23

Moda z H&M i H&M Fashion Runway to jest to samo tylko podejrzewam, że ta druga nazwa to jest chyba po anlgielsku... :)

MiQued93 13.01.2008 13:55

Cytat:

The Sims 2: H&M Fashion Runway to wyjątkowe miejsce łączące świat wirtualny ze światem wielkiej mody! Zainspirowany kolekcjami H&M możesz projektować a następnie zgłaszać swoje propozycje modnej odzieży przeznaczonej dla bohaterów The Sims 2.

Zaprojektuj oryginalne i niezwykłe kreacje, a następnie pokaż je światu, publikujac je w Internecie! Poznaj wspaniały świat wielkiej mody! Twórz własne, niepowtarzalne stroje. Pokaż wszystkim, co potrafisz!
Cytat:

The Sims 2: Moda z H&M to kolekcja 60 zupełnie nowych akcesorii, na które składają się przede wszystkim modne ubrania marki H&M. Do naszej gry wprowadzone zostaną także nowe elementy Trybu budowy i kupowania, takie jak m.in. modne pokrycia ścian czy podłóg. Zaś gracze, posiadający grę The Sims 2: Własny Biznes oraz akcesoria - The Sims 2: H&M Fashion, będą mogli otworzyć sklep z markowymi ubraniami firmy H&M!
Wystarczy przeczytac na stronie opis i już wszystko wiadomo :)

Rëñáës 20.01.2008 19:57

Odp: Wybieg dla modelek

Dzięki dodatku The Sims 2 Podróże simki robią pozy.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:29.