![]() |
|
Buehehe jak kiedy¶ grałam to zrobiłam normaln± rodzinę, Sim i Simka kochali się i było ok. Oprócz tego w tej rodzinie była inna dorosła Simka ale nie zawadzała im...dopóki do pokoju nie wszedł mój tatu¶ i nie kazał wyżej wspomnianej simce pocałować tamtego sima ;) Wtedy pierwszy raz zobaczyłam jak Simy się policzkuj±... :D
|
A ja bym bardzo chciała zobaczyć i¶cie simowsk± kłótnię z tym dymkiem tak samo jak niekiedy pies z szopem :)
|
To musisz ich bardzo ze sob± skłucić. Musz± być maksymalnie czerwoni (oczywi¶cie nie na twarzy) i wtedy najpierw się obrażaj±, wymachuj± pię¶ciami itd.
|
Nom musza sie baaaaardzo nie lubic wtedy wybierasz "atakuj" i sie bija :D ja kiedys tak mialam ze simsy sie klucily potem jedna simka wziela taki woreczek na kijku i wyszla na zawsze. Ale pozniej nie zapisalam tego i zdjecia ktore zrobilam sie tez nie zapisaly :(
|
Szkoda, że nie mam ¶wiatowego życia
|
:ph34r: Simy mog± się kłucić w każdej grze ! Nie w balandze, abrze czy zwierzakach. Wystarczy tylko ich skłucić jak napisane jest powyżej.
|
ja kiedy¶ skłóciłam dwie simki.miały na maksa czerwone.nie nawidziły się jak...nie wiem co.ale nigdy nie miałam "atakuj" :(
|
Musz± być chyba jeszcze w kiepskim nastroju...
|
A ja wiem... U mnie simy zawsze po tym jak wychodz± z "łoża sercowego" to się bij±... i jeszcze im towarzystwo wzrasta na maxa :D
poza tym dla niecierpliwych można ¶ci±gn±ć kod do Gwiazdy tak, aby było wiecej opcji "postępowania" z tym Fanatycznym Wielbicielem. M.in. jest opcja FIGHT... Ale strony nie pamiętam... |
Klony - Dawno nie miałam, bo jak tylko ów klon się pojawi, to mówi od razu, że brak mu towarzystwa i znika. I nie ma klona ;)
Frankensteiny - S± urocze. Uwielbiam jak się wkurzaj±, rozwalaj± skrzaty, albo maluj± obrazy, bo idzie za to dużo kasy. :P Fanatyczny wielbiciel - Uwielbiam się z nim bić. :lol: Inne Simy - Jak wyżej! ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:48. |
|