![]() |
Odp: Gta IV
Cytat:
W takim razie chyba będę zmuszony wziąść się za te misje, bo to dziadowskie bohan, broker i coś jeszcze mi się już znudziły :/ I jeszcze zapytanie: czy u Was też tak jest, że po pewnym czasie gry w mieście przeważa jeden model samochodu, za każdym razem inny? Oczywiście inne też jeżdżą, ale zdecydowanie mniej. |
i jeśli ktoś jeszcze nie wiem wyszło już spolszczenie co prawda 25% gry choć mają już ukończone całe są ciągle w fazie testów
dost do pobrania tutaj http://www.gtapolska.pl/ |
mi ona w zupełności wystarczy :P
tylko jak ją wsadzić do GTA :| |
A ja sobie właśnie kupiłem GTA IV, nie spodziewałem się, że instalacja taka tragiczna będzie, ale po 3 godzinach dałem radę ;) jak ktoś chętny do gry multiplayer to niech da znać :)
|
Muszę się Wam pochwalić :)
Zacząłem rozwiązywać misje, odblokowałem już środkową wyspę (swoją drogą koło 30 misji...) i na razie mi się odechciało odblokowywać tej ostatniej, najbardziej po lewej xP i te misje aż takie straszne nie były :D |
Ja już powoli do końca dochodzę, Anderney jest wg. mnie najbrzydszą wyspą, więc nie masz co się spieszyć ;)
Pierwsze misje nie są trudne, następne dopiero mogą przysporzyć kłopotów :) |
Alderney chyba...
Ja to przeszłam w styczniu ;d No i przypominam, że gier z serii GTA jest więcej niż tylko IV i SA ;p |
Cytat:
Owszem, ale tutaj rozmawiamy o IV :) |
Wiem, chodziło mi o ankietę.
|
Cytat:
Wiesz, niekoniecznie, po prostu jeżeli temat jest o jednej grze to po co ankieta? Jeszcze by uszło gdyby zamiast 'najlepsza' było 'lepsza'... Dobra EOT z mojej strony. Tak z innej beczki, często spotykacie Polaków w IV? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:19. |