![]() |
Odp: Spełnione cele życiowe
Wpisz boolProp'a, jedź na miasto i kliknij z Shift-em na jakiegoś miastowego i kilka razy wybierz "Make sim my contact", podziała.
|
Zelkam, dzięki :)
Zawsze się zastanawiałam do czego ta opcja służy, zresztą nie jestem boolpropowym mistrzem, posługuję się tym kodem głównie po to, by zabić niechcianego Sima, albo ustawić aspirację na platynową. |
a ja tam czasem pełniam cele życiowe.
jak spełniam, to musze stworzyć sima właśnie do tych celi :) |
Ha, i cel spełniony :D
Dzięki zelkam i niezawodnemu boolpropowi udało mi się zdobyć przyjaciół, uzyskałam awans, a simka ma platynę do końca krótkiego simowego żywota :P Jedna z moich Simek, babcia już ma cel o ile dobrze zapamiętałam- 10 wnucząt wychodzi za mąż. Ha ha ha, nie mam zamiaru tego spełniać :P |
Cytat:
|
Yaa, a możesz po polsku do mnie mówić ? :P
Ja Simy mam od niedawna, więc o wielu rzeczach nie wiem... Zrobiłam niedawno rodzinę-małżeństwo [oboje z pragnieniem romansowania] i małe dziecko. Sprawdziłam cele życiowe dorosłych Simów i przeżyłam szok... Otóż, pan Dariusz Aligator najbardziej pragnie romansować z 20 Simami naraz o.O :P |
Smilly- przetłumaczę na polski to, co powiedział/powiedziała Yaa:
Otóż podczas zmiany aspiracji zmienia się rownież cel życiowy, jednakże znikają wtedy punkty aspiracji życiowej, co jest sporą stratą. |
Ja tylko spełniam cele życiowe związane z karierą. Nigdy nie spełniam celu: mieć 20 szczeniąt lub kociąt ;).
|
A co to ta kula NowyTy Senso ??
:) |
Kula NowyTy Senso jest nagrodą aspiracji. Można nią zmienić aspirację sima i jego cel życiowy.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:39. |