TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Domek "Baby Jagi" (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=48343)

Esprit88 09.02.2009 20:56

Odp: Domek "Baby Jagi"

Ja na to nie mogę wejść próbowałem wszystkiego, wszystkich rozdzielczości i innych nie przyniosło mi to żadnego rezultatu poza zmarnowanym czasem

Björk 09.02.2009 22:02

A ja nic nie musiałam zmieniać.
Ale łatwiej go zobaczyć mając wciśnięty klawisz TAB i poruszając się po otoczeniu strzałkami i literami :)

Jaheira 11.02.2009 17:09

:( Moja kamera tam nie dosięga tylko jak kliknę Tab to widzę ten domek ale jak kliknę ponownie to go znów nie ma :(

Nadzieja. 21.02.2009 19:34

Cytat:

Napisał Jaheira (Post 956116)
:( Moja kamera tam nie dosięga tylko jak kliknę Tab to widzę ten domek ale jak kliknę ponownie to go znów nie ma :(

Też myślałam ,że tam nie wejde... Bo tylko go oglądałam ze wciśniętym Tab-em.
Musisz troche pokręcić kamerą i najechać na sam róg ekranu. Nie zobaczysz całego domu ,ale fragment działki. To wystarczy do wejścia na tą parcele ;D

Jaheira 23.02.2009 14:58

Cytat:

Napisał Nadzieja. (Post 964087)
Też myślałam ,że tam nie wejde... Bo tylko go oglądałam ze wciśniętym Tab-em.
Musisz troche pokręcić kamerą i najechać na sam róg ekranu. Nie zobaczysz całego domu ,ale fragment działki. To wystarczy do wejścia na tą parcele ;D

Mam nadzieję :)

aluminium. 23.02.2009 18:25

Ja tam nawet nie szukałam tego domku, ale po tej focie na początku (ta z wyposażeniem)
to nie mam ochoty go kupić.
Za drogi, za mało miejsca i luksusu...

Scuti 06.12.2009 12:59

Chatka zwyczajna, tylko niedaleko kosza na śmieci mam nagrobek starego sima, co się nazywa: Przemysław Wypad. Czy ktoś jeszcze ma ten grób i wie o co z nim chodzi? :P
A poza tym, chyba w górnej części domku jest tam (tak mi się wydaje) niedaleko garderoby jakiś, biały mały przedmiot co nie można z nim interakcji żadnych wykonać, ani go przenieść w trybie budowy. Ale to już chyba mniej ważne, choć też trochę intrygujące... :P

Verbos 16.12.2009 20:59

Kurcze, mnie tam też ne sięga. Tylko z włączonym Tablem. A tak chciałem sobie zrobić dla moje neutralnej wiedźmy tak magiczny nastrój... ehh szkoda mówi się trudno.

Sherlock 18.02.2010 16:43

A czy to nie dziwne, że dom był całkowicie umeblowany?
Może tam ktoś mieszkał?

kicia2009- 19.02.2010 12:10

Tajemniczy dom ''Baby Jagi''

Wiem ze cos o tym miejscu bylo ale jedno mnie ciekawi no bo to dziwne :w domu w gury jest jakby nagrobek ale nie moge z nim nawonzac interakcji a przy smietniku jest tez nagrobek no i mnie to ciekawmacie czy macie info jakies na temat ''historii'' tego domu...a co do nagrobka przy smietniku mi caly czas sima straczy .... :(

Z gury dzienki :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:04.