![]() |
|
Odp: Park Waterfall
Kiedy zobaczyłam Twój park poczułam się jakbym naprawdę tam była. Jest bardzo realistycznie wykonany,a wodospad dodaje mu tylko jeszcze więcej uroku. ¦wietna robota
Ocena 10/10 Pozdrawiam |
Omg
Beautiful 10/10 |
super! 10/10
|
Super!!! Dziękuje za reklamowanie mojego miejsca zamieszkania (Pszczyna), zgadzam się jest tu piękny park i ten twój jest podobny do pszczyńskiego, ogólnie wyszło ci to bardzo ładnie i szczególnie mi się podoba to ze jak patrze na te twoje obrazki to czuję się jakbym chodziła po Pszczynie w lecie (żeby w Pszczynie był jeszcze wodospad) ;)
|
jestem ciekaw kto pozwolił na skalę10 dajcie mi namiary... będzie tylko na zdjęciach;) 1000000/10
|
|
Muszę co¶ napisać, bo nie mogę się powstrzymać . ;D
Park jest poprostu IDEALNY . ! Nie wiem jak mozna go jeszcze inaczej opisać . Sama chciała bym tam być . Naprawdę bardzo mi się podoba, a ocena to oczywi¶cie 10 . ;) |
Serdecznie dziękuje wszystkim za oceny nie s±dziłem że jeszcze zobaczę nowe
|
A... a... a...
Odebrało mi mowę... Oo" Nie no, to jest boskie! Brak słów, po prostu! Chciałabym mieć taki park w moim mie¶cie... Ten bar nad stawem prezentuje się perfekcyjnie! Nie umiem oceniać, bo nie potrafię tutaj znaleĽć nic, co by nie pasowało.. A więc same pozytywy.. ^^ Jeszcze raz powtarzam, pięknie, trzymaj tak dalej! Ps. Widziałam czyj±¶ wypowiedĽ, Maxis odbiera urok parkowi? Wręcz przeciwnie! Tym bardziej, jeszcze większy szacunek dla tego, kto stworzył ten ¶liczny park bez żadnych dodatków z neta! Ja osobi¶cie nie przepadam za dodatkami z innych stron. Jeszcze raz - cudownie, ¶licznie, bosko! Normalnie nie wiem, co mi się stało.. ^^ |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:10. |
|