![]() |
|
Odp: ROY by Liv
Ten dywan nie pasuje w pokoju dziecka ale tak to wymarzony dom.Sama bym tam chciała zamieszkać;p
9/10 |
bardzo fajny ten dom
10/10 jednak czegoś mi w nim brakuje tylko nie wiem czego? |
@up: brakuje zieleni, roślin, specjalnego oświetlenia,
Ale mimo wszystko ładny dom, jednak przedpokój mi się nie podoba, powinien być tam jakiś obraz. 8,5/10 |
Domek z zewnątrz jest śliczny :) Podobają mi się kwiaty tuż przy wejściu.
Wewnątrz także jest pięknie. Ciepłe barwy, rośliny, ozdóbki i inne takie tworzą przyjemną atmosferę. Jedyne co mnie razi w oczy, to dziecinny nocniczek w toalecie, bo tak mocno odcina się od całości =]. W pokoju dzieciaka nie podoba mi się kraciasty dywanik, ale ja ogólnie nie przepadam za tego typu wzorami. Ogródek świetny, dużo kwiatów i drzew, chociaż zmieniłabym kolor siedzonek, bo nie bardzo pasują. Podsumowując- domek ciepły, przytulny, dopracowany, aż chce się w nim zamieszkać. |
No to tak bryła podoba mi sie bardzo ;) przedpokój również kuchnia też ładna lecz nie pasują mi w niej te czarne krzesła ;p salon juz mniej mi sie podoba ta półka z telewizorem wydaje sie byc taka mało realistyczna przynajemiej jak dla mnie.Sypialnie również bardzo ładna, pokój dziecinny nie podoba mi sie wogóle tapeta pstrokata a dywan czarny brzydko to wygląda ;/ łazienka dość ładna choć nie podoba mi sie ta półka gdzie jest umywalka.Ogród bardzo ładny :)
Ocena - 0,5 za czarne krzesła - 0,5 za mało realistyczną półke - 1 za doś brzydki przynajmiej jak dla mnie pokój dziecinny - 0,5 za umywalke w łazience 7,5/10 :) |
Podoba mi się, taki przytulny :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:27. |
|