![]() |
|
Odp: Regenbogen by vibratoria
Cytat:
Cytat:
|
Wystarczy, tylko, że zanim napisałam posta nie czytałam innych postow w tym temacie , tylko obejrzałam fotki :D
|
Bryły komentować nie będę bo preferuję typowe południowo amerykańskie dwory a na takich się najzwyczajniej nie bardzo znam ;)
Salon - pierwsza myśl po zobaczeniu zdjęcia to "różowo mi" ;) Wydaje mi się że panuje w nim lekki bałagan, aczkolwiek jeżeli tematem przewodnim była impreza to ok ;) Kuchnia i jadalnia - do niczego się nie można przyczepić, osobiście nie pasuje mi tylko szafa grająca. Trochę zagracony jak dla mnie ;) Łazienka ok. W sypialni znów różowo-kolorowo ;) Kącik wypoczynkowy z tyłu domu wywołuje przyjemne wrażenie :) |
Śliczny:)
Ogród i te schody bardzo mi się podobają.:) 9/10 |
Jak zwykle Vibratorio budujesz przepiękne domy:)
Fronton - bardzo ładny, dobrze dobrane kolory, te cegły fajnie się łączą z tamtą farbą, 10/10 Ogród - Dużo ciekawych roślin, przede wszystkim ładny, 10/10 Salon - dobre połączenie różowego z brązowym, fajnie wygląda ta lampa, 10/10 Kuchnia - zupełnie w moim stylu, uwielbiam takie kuchnie, 10/10 Jadalnia - po prostu idealna i tyle, 10/10 Gabinet - ma w sobie mój ulubiony kolor-niebieski, 10/10 Łazienka - łazienki tego koloru są najładniejsze, 10/10 Sypialnia - nie przepadam za różowym, ale jest dobrze, 10/10 haughton: więcej kolorów nie miałeś? |
Zachwyciłaś mnie ta pracą. Tyle kolorów, mebli i innych różnych drobiazgów, a mimo to nie przedobrzone. I te kolory. W nie odważyłabym sie zrobić salonu rózowo- fioletowego, bo by mi wyszedł landrynkowy, ale w twoim w ykonaniu jest świetny. Dobra robota.
Ocena: 10/10 |
Oglądałam ten projekt już sama nie wiem ile razy ,jak i poprzednie i znowu mnie zatkało!
Nie można nic mu zarzucic,jest taki pyszny.Genialny mistrz robi cudowne rzeczy ! podziwiam! ocena 10/10 i chyle czoła. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:25. |
|