TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Wstrętna rezydencja [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=49015)

mario 18.01.2009 22:05

Odp: Wstrętna rezydencja

Nie rozumiem takiego gadania. Skoro jest taki paskudny, to najwidoczniej bezsensem jest to, że go nam pokazujesz.
Cytat:

Jeśli ktoś nie chce cierpiec niech odejdzie!
Naraziłeś mnie na to cierpienie. Odchodzę w takim razie.

Wielebny 19.01.2009 18:54

Na początku chciałem wspomnieć że ogromny Plus za to że cała projekt jest clean zbudowanie coś ciekawego i ładnego bez użycia dodatków z netu to nie lada wyczyn
Przejdźmy do oceny
Bryła jest bardzo ciekawa ze względu na kształt a także dużą liczne ozdób architektonicznych nadających domowi realizmu .
Ogród
Dużo zieleni w szczególności drzew zasłaniających dom i nadających posesji tajemniczego charakteru , ale i też nie braknie małych zielonych polan
Wnętrze
Zaraz na pierwszym zdjęciu zraziła mnie trochę ta podłoga ale po dłuższym namyśle stwierdziłem że jednak tam pasuje i nawet ładnie wygląda.
Reszta pomieszczeń bardzo gustowanie urządzone może gdzie nie gdzie mógłbym stwierdzić że, np. dany mebel nie pasuje ale nie miałeś zbytnio dużego wyboru .
Ogólnie jestem pod dużym wrażeniem za staranne wykonanie i efekt końcowy.
Ocena
Bryła 10\10
Ogród 10\10
Wnętrze10\10
Ogól 10\10
Dom jest clean więc użyłem innej skali oceny ;
I czy mógłbyś dać dom do pobrania chętnie ściągnę może jak kiedyś zacznę grać w simsy ta rezydencja na pewno mi się przyda.
Pozdrawiam
Kowalino

andżixx 21.01.2009 14:13

Ten domek jest extra ;)
Daję również plus za to, iż jest to clean, chociaż nie do końca wierzę, że on nim jest, ponieważ przy wejściu, na pierwszym zdjęciu zauważyłam donicę z jakimś kwiatkiem czy czymś, ale niech będzie.
10/10

seattle 21.01.2009 18:17

A teraz słuchajcie (a raczej czytajcie) uważnie, bo nie będę powtarzac!

Dziękuję wszystkim za komentarze i oceny ;) Co do okien i szafek w kuchni... tak, wiem, paskudne. Jednak miałem do wyboru szafki wchodzące w okna lub zmianę okien, co jednak psuło widok zewnętrzny. Więc wybrałem tzw. "mniejsze zło". Zapewniam także andżixx, że dom jest całkowicie clean, a donica z kwiatem dochodzi bodajże w RiO. Domu narazie nie dam do pobrania, bo szczerze to nie chce mi się bawic w naukę zamieszczania. Może kiedyś...
Jeszcze raz dzięki za oceny.

symfonia 21.01.2009 22:03

Bardzo ładna rezydęcja i wcale nie jesty wstrętna.
-Podoba mi się bibloteka jest ogromna i ciekawa.
-Podobają mi się też schody prowadzące na piętro, fajnie dobrane kolory
- Ładnie dopasowane zestawienia kolorystyczne w pomieszczeniach.
- Ogród zimowy , oraz gabinet bardzo mi się podobają
ale naj lepszy pomysł to bryła domu i stajnie za to duży plus.
Ogród jest miłym miejscem do spacerów.

Ocena 10/10 z dużym plusem.xd

Windrider 21.01.2009 22:45

Skoro już trzymamy się tej konwencji...

Uważam, że ta obrzydliwa terakota w szachownicę pasuje raczej do łazienki, niż hallu/holu/czy jaką tam oficjalną wersję przyjęła Rada Języka Polskiego ; ) Salonik myśliwski? Pfff, w saloniku prawdziwego arystokraty ściana uginała by się od poroży zajmujących każdy wolny skrawek ściany : D I jeszcze jedna uwaga - dwie sypialnie!? Powinno być ich co najmniej 14, tak, żeby [przyszła, jeśli jej nie ma] żona arystokraty i jego szóstka dzieci [nieślubnych, jeśli nie ma żony] miały trochę prywatnej przestrzeni...

A tak poza tym to paskudne, fuj, okropne, wstrętne, eh, chciałbym taką rezydencję... ^_____________^ 9/10 za szachownicę oraz brak poroży i sypialni : p

Holly 22.01.2009 10:07

Bardzo ładny! Zapomniałam co miałam dalej napisać, ale 10/10

Pralinka 22.01.2009 11:08

Podoba mi się ogród zimowy i schody z tymi balkonami na piętrze...
Bardzo ładne, fajnie wygląda na zewnątrz ;)

justinea4 22.01.2009 12:38

Rozumiem, że nazwałaś go "Wstrętna rezydencja",ponieważ chciałaś przykuć uwagę forumowiczów :) Bryła jest wspaniała, a tak ładnych domów clean jeszcze nie widziałam. Jednye co mi nie pasuje to to okno w kuchni które wchodzi na blat,a le reszta jest super, cud, miód :D
Oczywiście ocenka 10/10 xD

LisK 22.01.2009 15:44

naprawde śliczny domek .. podoba mi się biblioteka..

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:29.