TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Elaborare Bellezza– klasyczne piękno... (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=49321)

Esprit88 03.02.2009 21:28

Odp: Elaborare Bellezza– klasyczne piękno...

Uwielbiam domy w takim stylu to jest ***** *** ********* ****** ********* ***** ******** ****** pozdrawiam ;)
Ocena 10/10

Marian... 04.02.2009 00:28

paka95p - nie przerażaj mnie! JA TO ROBIŁEM 2 TYGODNIE!!!!!

Paka 04.02.2009 16:07

No mówie ,że 2+ dni ;PP
No brachu szacun ;D
To Ci wyszło super
(Taa, wiem powtarzam sie ;P)

steve 04.02.2009 16:41

Witaj
Zazdroszcze Ci tego domu! Bo jest idealny:) Gdybym potrafił to własnie taki bym chcial stworzyć (choć gra by mi na nim długo nie pochodziła hehe:D) Wszystko jest śliczne, naprawde, i gdybym mogł pozabierałbym Ci te dodatki które tam masz! Bo ja już przeglądałem tyle stron z klasycznymi meblami...a takich ślicznych nie mam. Naprawde podziwiam Cie za ten projekt, i wierze że praca nad nim zajęla tyle czasu. Ja bym sie jednak bał że iskra z kominka w piwnicy wyskoczy i spadnie na to drewno które znajduje sie obok i cały dom stanie w płomieniach hehe:D Bryła, ogórd, wnętrza - wszystko - jest zachwycające. Chyba nie potrzeba oceny liczbowej?
Podziwiam i pozdrawiam, steve

Linea 05.02.2009 11:15

E... A... O.O
Daaawno mnie nie było, liczyłam na jakieś zmiany, a tu proszę! Marian klasyka wybudował! ;-)
I wierzę, wierzę, że klasyki się długo buduje, oj wierzę...
Cóż mam powiedzieć, jak zwykle piękny ogród, tylko dlaczego tak mało zdjęć koni... :D
I mój drogi, utrzymując konie stajnię należy im także zapewnić, a co będzie jak będzie padać? Spadnie śnieg? :P
Konie to nie tylko kosiarki do trawy... ;-)

Wnętrza zagospodarowane i umeblowane jak zwykle tak jak powinno być, zastrzeżeń brak, mogę jedynie pozgrzytać zębami, że póki co nie mam czasu na budowanie czegokolwiek a i moja siostra mało bystra usunęła przypadkowo całą zawartość folderu 'ea games' ;-)

Pozdrawiam i czekam na moderna! :)

Marian... 05.02.2009 14:00

Cytat:

Napisał Linea (Post 950038)
Pozdrawiam i czekam na moderna! :)

Już niedługo, moja droga, modern już się buduje.
I to taki bardzo... modernowy ;)

I już teraz zapraszam do obejrzenia mojej pracy konkursowej, którą prawdopodobnie już dzisiaj (przy kiepskich wiatrach jutro) na forum wrzucę.

ddo bwayo 05.02.2009 20:00

Dobra... Nie lubię tego typu domów ale ten jest wyjątkowy..

Przepiękny i taki realistyczny. Z resztą co ja będę pisać, wiesz to dobrze :D
10/10

LisK 06.02.2009 14:59

genialny domek ! to jest naprawde coś.. i trzeba powiedzieć ze sie rozpisałeś .. ocena oczywiście 10/10 ;)

Wielebny 07.02.2009 17:13

Po oglądnięciu całej posesji byłem zdziwiony jego ogromem możesz dać rzuty całej parceli bo ciągle nie mogę uwierzyć jak to wszystko co nam przedstawiłeś tam się zmieściło ?
Bryła
Duża , elegancka i bardzo bogata w różne ozdoby architektoniczne , Każda ściana dokładnie przemyślana w budowie i ciekawy pomysł z tą wierzą w ogrodzie .
Ogród
Bardzo bujny i starannie zagospodarowany i pomysłowo rozmieściłeś tarasy w ogrodzie . Tylko trochę brakuje mi jakiś wysokich drzew.
Wnętrze
Bardzo gustownie urządzone i dobrze dopasowane meble . Dużo przepychy i bardzo wiele małych ozdób nadających wnętrzu realizmu .
Jadalnia i Kuchnia wyszły ci świetnie ,
Szkoda , że nie mogłeś dokończyć projektu ,

Ocena
+ Bryła
+ Ogród
+ Staranne wykonanie
+ Ogrom projektu
+ Kuchnia i jadalnia
Ocena Liczbowa
Bryła 9.5/10
Ogród 9.5/10
Wnętrze 9/10
Ogół 9.3/10
Pozdrawiam
Kowalino

Björk 14.02.2009 08:10

Marian - i co ja mam napisać?
Wszystkiego najlepszego z okazji walentynkowych urodzin i dużo inspiracji i pomysłów, by tworzyć kolejne takie prezentacje :)
Po prostu ŚWIETNE :)

ps. Zrobiłam coś podobnego po wyjściu RiO - jako muzeum w parku :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:00.