TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   "Biała Róża" - by steve [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=49729)

steve 02.03.2009 21:35

Odp: "Biała Róża" - by steve

Cytat:

Napisał Czekoladowy.pl (Post 971026)
Uł. Świetny. Wszędzie bardzo ładnie. Ogród i bryła niczego sobie. O wnętrzach nie wspominając. Po prostu nie mam się do czego przyczepic ! A nie, jednak coś znalazłem :) W kibelku leżą jakieś gejowskie pisemka (nie żebym coś do nich miał), co w moim odczuciu trochę psuje efekt.

A jakże, 10 ;)

Pozdrowienia

Gejowskie:D Ej skąd wiesz ze gejowskie?:D A czasopisma do poczytania w chwili relaksu (taki żarcik;) )

Cytat:

Napisał Cara101 (Post 971102)
ŁAŁ,muszę przyznać,że super robota,chociaż nie gustuje w tym stylu,ale ten dom jest wyjątkiem ;).

Bez zbędnych ceregieli 10.

Dziękuje:)

Cytat:

Napisał Avonlea (Post 971432)
Bardzo ładny i orginalny dom. Zdjęć jest rzeczywiśćie mnóstwo, ale zdaje sobie sprawe że trzeba było w to włożyć dużo pracy. Jest w nim dużo ozdób które upiększają całokrztałt. ;)

10/10

Dziękuje bardzo:)

Cytat:

Napisał omega21 (Post 971515)
Po prostu świetne! Zaczarowałaś/łeś mnie tym!

10/10

Nie wiedziałem ze mam moc czarowania, ale dziękuje:D

shiyo 03.03.2009 07:59

Oh zbytnio nie mam co oceniać bo wszystko jest idealne!
Jestem pod wrażeniem.Wszystko wypracowane do każdego nawet najmniejszego szczególiku.Prezentacja robi wrażenie i cały dom jest przecudowny.Stawiam bez najmniejszego namyślenia 10/10
i gratuluje zacięcia budowniczego ;)

steve 05.03.2009 18:34

Dziękuje za bardzo wysoką ocenę:)
W przygotowaniu jest kolejny projekt, i możliwe ze zostanie pokazany już za kilka dni;)

Seraf 05.03.2009 20:15

Front ładnie acz dodałbym po jednym segmencie barierki z obu stron schodków a je same zaokrąglił po bokach :)
W hallu tylko buty obok wieszaka mi nie pasują. Może dałbym nieco bardziej zdobione lustro :)
Łazienka ładna ale te gazetki by u mnie nie przeszły ;)
Kuchnia też bez zastrzeżeń. Salon bardzo mi się podoba choć mam wrażenie że za dużo jest tych wiszących kwiatków :)
Sypialnia i łazienka są chłodne - podobają mi się :)
Gabinet bardzo fajny.
Ogród jest niestety zbyt zarośnięty jak na moje standardy ;)
Ale alejka pomiędzy drzewami wyszła Ci ślicznie :)

steve 05.03.2009 20:21

O dziękuje bardzo za ocene:) I ciesze się ze jest tak wysoka i Ci się podoba,bo moje wnętrza do Twoich to jak ziemia i niebo. Hehe w ogród własnie jest taki...mój:D

Holly 13.03.2009 11:48

Od razu wiedziałam, że się na tym znasz :o Dom jest piękny, ale co robią czasopisma na podłodze w wc? xD Nie podoba mi się też pokrycie ścian na zewnątrz, ale bryła piękna. 10/10

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:51.