![]() |
|
Odp: "Biała Róża" - by steve
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuje bardzo:) Cytat:
|
Oh zbytnio nie mam co oceniać bo wszystko jest idealne!
Jestem pod wrażeniem.Wszystko wypracowane do każdego nawet najmniejszego szczególiku.Prezentacja robi wrażenie i cały dom jest przecudowny.Stawiam bez najmniejszego namyślenia 10/10 i gratuluje zacięcia budowniczego ;) |
Dziękuje za bardzo wysoką ocenę:)
W przygotowaniu jest kolejny projekt, i możliwe ze zostanie pokazany już za kilka dni;) |
Front ładnie acz dodałbym po jednym segmencie barierki z obu stron schodków a je same zaokrąglił po bokach :)
W hallu tylko buty obok wieszaka mi nie pasują. Może dałbym nieco bardziej zdobione lustro :) Łazienka ładna ale te gazetki by u mnie nie przeszły ;) Kuchnia też bez zastrzeżeń. Salon bardzo mi się podoba choć mam wrażenie że za dużo jest tych wiszących kwiatków :) Sypialnia i łazienka są chłodne - podobają mi się :) Gabinet bardzo fajny. Ogród jest niestety zbyt zarośnięty jak na moje standardy ;) Ale alejka pomiędzy drzewami wyszła Ci ślicznie :) |
O dziękuje bardzo za ocene:) I ciesze się ze jest tak wysoka i Ci się podoba,bo moje wnętrza do Twoich to jak ziemia i niebo. Hehe w ogród własnie jest taki...mój:D
|
Od razu wiedziałam, że się na tym znasz :o Dom jest piękny, ale co robią czasopisma na podłodze w wc? xD Nie podoba mi się też pokrycie ścian na zewnątrz, ale bryła piękna. 10/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:51. |
|