![]() |
Odp: Nadmorska Willa
Chyba bardzo lubisz niebieski ;D Ładnie wszystko tylko nie podoba mi się taka zielonkawa szafka w kuchni xD Co prawda ona jest do łazienki, ale do wystroju kuchni nie pasuje xD Nie podoba mi się też ostatnie zdjęcie - umywalka xD Jest taka jkby dziwna w każdym razie nie podoba mi się 9/10
|
Jak zwykle dom jest przecudny :) Sama nie wiem co właściwi napisać, gdyż musiałabym przy opisywaniu każdego pomieszczenia używać stwierdzenia, że wszystko jest dokładnie przemyślane, uporządkowane, a autorka projektu mogłaby zaostać prawdziwym dekoratorem wnętrz i ogrodów. Wydaje mi się, że oceny nie muszę podawać, bo jest ona oczywista.
|
Klimat 1 klasa :)
Jednak jak dla mnie zbyt dużo elementów naciaptane ;) Ja lubię przestrzeń |
Pierwsze co sie mi nie podoba, teren (pierwsza fotka), fajnie wygląda, jakby były jakieś cegiełki czy coś na ziemi, ale po bokach zlewa się z trawą, co niezbyt ładnie wygląda.
Są fajne ozdoby w ogrodzie. Kuchnia nie podoba mi się, nie jest zbyt ciekawa. Salon jest taki sobie Sypialnia jest fajna, podoba mi się. Łazienka - nie podoba mi się kolor ścian i panele podłogowe. Ech, a już chciałam powiedzieć że piętro jest dużo ładniejsze niż parter... Sypialnia nastolatki jest ładna, tak samo sypialnia dziewczynki w wieku szkolnym Łazienka jest po prostu okropna Mieszkanie służącej nawet fajne. Kilka pomieszczeń w ogóle nie pasuje do całości, te w których są białe "zniszczone" panele na ścianie, przez co pomieszczenia wydają się bardzo stare. Z tego wszystkiego, ogród podoba mi się najbardziej. |
Ogród jest bardzo ładny. Nie podoba mi się jednak bryła i wnętrza. Wszędzie jest tak jakby 'niechlunie'. Muszę pochwalić pokoje dzieci, bo bardzo przypadły mi do gustu. Mimo to, widać że włożono w ten dom dużo pracy :)
7/10 |
Jej! ! !
Śliczny !!! 10/10 Skąd masz dodatki :D ? |
Domek pieknie urzadzny ma cos takiego w sobie.. klimacik az by sie chcialo zamieszkac:D hehe.. kolory dobrane.. dopasowane wszystko dokladnie.;)
nic dodac nic ująć. 10/10 Pozdrawiam.:) |
On jest przepiękny, najlepszy dom jaki na tym forum widziałam .
|
Jestem pod wrażeniem :D
Dodatki bardzo dobrze dobrane, a co najważniejsze dom ma swój niepowtarzalny urok! ;) Niektóre elementy mi się nie podobają, ale to tylko drobnostki. 9.99/10 |
Piękny domek. Wszystko w drewnie i te kolory. Super.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:05. |