![]() |
Odp: Kiedy Anioły Zapłaczą
Cytat:
Cytat:
fotosy są świetne ;) i Nad jest naprawdę śliczna ! swoją drogą ciekawe co jej rodzice odwalili czekam na kolejną dawke emocji ; d pisz,pisz ;p |
Strasznie ciekawe!
Podoba mi się Nadine, a szczególnie oczy bohaterów. Ładne zdjęcia. Wszystko jest dobrze opisane i dzięki temu można poznać bohaterów. Oceny jeszcze nie zostawiam, bo nie lubię robić tego na początku. Czekam na kolejny odcinek! :D |
Np proszę, czyli Nadine straciła już drugą matkę. Szkoda dziewczyny, mimo ze trochę narzekała na pewno była przywiązana do przybranych rodziców.
Ciekawa jestem gdzie trafi, czy będzie musiała zamieszkać w sierocińcu, u krewnych, czy może pozwolą jej mieszkać samej. Jestem jednak przekonana, ze jej prawdziwa matka nie pozwoli, żeby spotkała ją jakas krzywda. Cytat:
- trzydziestu |
Świetne!
Łatwo, szybko się czyta, opisy są niezwykle barwne, zdjęcia cieszą oko :) Jestem na TAK. //nie mam siły na dłuższy komentarz... |
O kurdem Verr przeszłaś samą siebię.
Właśnie przeczytałam prolog i pierwszy rodział,jesteś boska.Tekst jest niczym wciągająca ksiażką mojego ulubionego autora.Świetnie się czyta a zdjęcia są naprawdę boskie.Czekam z niecierpliowścią na drugi rodzial. Podziwiam verruś ;* 10/10 |
Dziękuję Wam za opinie. Aż chce się pisać ^^
Co do odcinka, to zapewne niedługo pojawi się nowy, gdyż mam rekolekcje + święta, to możliwe, że posiedzę trochę w domu. No i jest możliwość, że wrzucę przed odcinkiem pewnego bonusa dla damskiej części widowni... ;> |
o o :)
mogę? pewnie tak :P |
Mhm bonusik dla żeńskiej części <3
@down jasne że tak w końcu ja jestem zboczenicą numer jeden guś ;*. |
Wiedziałam, że Kocurek będzie się najbardziej cieszył z prezentu dla żeńskiej części! A co do fs, to przechodzisz samą siebie. Zdania są ładnie zbudowane, brak powtórzeń, bogate opisy, które tak uwielbiam. No i jeszcze ładne zdjęcia co jest ogromnym plusem! Nic dodać, nic ująć czyli 10/10
|
Verr kiedy new ? Ja tu wchodzę po 5 dniach nieobecności na forum liczę na nową część a tu pusto ; (
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:32. |