TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   TSP i eSims (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50171)

Krerkus 24.04.2009 15:24

Odp: TSP i eSims

Cytat:

Napisał fisz (Post 1006759)
nie rozumiem tylko po co oceniasz cos czego jeszcze nie ma? newsow nie ma bo nie mamy tymczasowo dostepu do systemu newsow. wiec zanim zaczniesz oceniac i mowic jak jest/bedzie, lepiej zainteresuj sie tematem ;]

Popatrzcie na Happy Sims. Oni z połączeniem wyrobili się w kilka dni a wy? Wam się niechce i wykręcacie się jakimiś problemami z systemem newsów...TSP umarło po odejścu P_auli i wy na 100% nie stworzycie nawet w połowie takiej dobrej strony jaką była kiedyś.

andriu 25.04.2009 12:23

Cytat:

Napisał Krerkus (Post 1007465)
Popatrzcie na Happy Sims. Oni z połączeniem wyrobili się w kilka dni a wy? Wam się niechce i wykręcacie się jakimiś problemami z systemem newsów...TSP umarło po odejścu P_auli i wy na 100% nie stworzycie nawet w połowie takiej dobrej strony jaką była kiedyś.

Jejku ,spokojnie nie bulwersuj się tak . Uważam ,że Fisz ma rację ,przecież nie możesz oceniać czegoś co jeszcze nie powstało.

fisz 25.04.2009 14:33

Cytat:

Napisał Amethyst (Post 1007369)
A ja mam takie pytanie... Czy TVS wróci? ;]

cały czas nad tym myśliwy. Najprawdopodobniej w najblizszym czasie jej nie bedzie, bowiem bez sensu jest otwierac kolejna tv ;]

Cytat:

Napisał Krerkus (Post 1007465)

to pewna roznica ;]
spojz sobie na zawartosc aktualnego simpress a na zawartosc tsp. jest wielka roznica = wiecej roboty. do tego dochodzi brak czasu. nie wykrecamy sie przed nowa wersja problemami z systemem newsow tylko informuje ze nikt z nas nie ma do niego na razie dostepu i dlatego na starej wersji nie pojawiaja sie nowe newsy!

@editrooi: mala prosba - nie pisz dwóch postów pod rząd, jeśli można

Krerkus 03.05.2009 11:28

26 %.. dopiero. Kiedy weźmiecie się w końcu do roboty? Obawiam się, że nie skończycie do końca roku...

kejlos 03.05.2009 16:42

Fisz a co ty tu porównujesz:)? Zawartość? Mamy sporą. I staramy się cały czas uzupełniać. Co ważniejsze nie stoimy bez ruchu.

EDIT.

Co do newsów, wiem jaka jest sytuacja, ale możecie usunąć z serwa i na nowo wgrać. Żaden problem. Albo po prostu dać includa do tego co macie hasła. I jest 3 opcja, zagadać do P_auli:) Pozdro

Krerkus 03.05.2009 17:48

Jakbyście chcieli to już dawno wszystko byłoby gotowe, a tak TSP stoi w miejscu bo jest problem z newsami którego naprawde nie ma.. jak napisał nawet kejlos.

uno 08.05.2009 00:33

Krekus, prosimy o jeszcze chwile cierpliwości ;)

kejlos, jestem pod wrażeniem Waszego połączenia i rozwoju. I jestem przekonany, że to połączenie wyszło Wam na dobre. Myślę, że nikt tu nie może powiedzieć złego słowa o Waszym serwisie. ;)

kejlos 08.05.2009 18:59

No chyba, każdy ma plusy i minusy. Nie ma jedno a drugie nie. Zawsze jest równowaga:). U nas to jest i u was też.

andriu 10.05.2009 19:08

W końcu wróciły newsy :) !

Krerkus 30.05.2009 11:13

41%.. cięzko wam to idzie ;/
Ale i tak zostane chyba przy TSP mimo że zastój jak cholera. Przyznajmniej nie jesteście tacy jak Centrum Simów (czyli nie oszukujecie) i kasuje wszystkie negatywne komentarze z newsów. A prawda jest taka ze ich ostatni filmik wogóle nie związany z simami jest do d*py.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:18.