![]() |
Odp: [koncept] Nowoczesny dom
Mi osobiście się nie podoba. Wyobrażacie sobie, wychodzicie z wanny, albo np. przebieracie się, a ściany są ze szkła przez które wszystko widać...
|
Łazienka jest z nieprzeźroczystego szkła.
|
Cytat:
Bardzo mi się nie podoba! |
Cytat:
I tu się mylisz mój drogi. A tak btw . Nie za bardzo się przyłożyłeś. Dodałeś nowe podłogi i kilka drzewek. I TO WSZYSTKO. Teraz jest 1/10 |
Nie wiem co jeszcze mogę zmienić, doradzisz?
|
Zmień okna :)
I tę zieloną podłogę. Zrłób mniejsze pomieszczenia. Schody powinny zastąpić windę . Błagam usuń tę fonntanę . Powinno się trochę poprawić. Pozdrawiem! whiskey04* |
Wrrrr :P!
Że wszystkie koncepcyjne auta są ze szkła i energooszczędne , to dobrze :P Ale na dom to źle wychodzi Fajnie ,że jest to oryginalna budowla na forum, ale na dom to to sie nie nadaje :( 2/10 |
Więc tak... Pomysł mi się podoba :) Wykonanie nie jest złe, ale wiadomo - każdy ma swój gust. Cieszę się, że wreszcie coś nowego - cały czas tylko te ceglane domki, również mające swój urok, jednak już do znudzenia takie same... Ja bym nie chciała mieszkać w takim 'prześwitującym' budynku, ale to nie znaczy, że nie można takiego zbudować :P poza tym simom nie przeszkadzają takie rzeczy jak na przykład wielgachne okna, oni raczej nie są wstydliwi ;) podłogi na początku mi się nie podobały i dobrze, że są inne - teraz wygląda to korzystniej. Nie podoba mi się tylko podłoga w ogrodzie - jakoś mi tak nie pasuje... Ogólnie moja ocena to 8/10. Pozdrawiam!
|
no domek troche kontrowersyjny... i troche za bzrdzo odbiega od realiów. nie podoba mi się że jest tyle szkła no i cała działka w płytkach?! to przesada.
Ocena: 5/10 Podwyżyłem za pomysł i odwagę. Ja bym tego nie wystawił Pozdrawiam |
@paka chciałem zbudować oryginalny dom i udało mi się xD
@wszyscy zmienię tą podłogę w ogrodzie ; P @Matti93 czemu byś nie wstawił, przecież nic się nie stanie jak się komuś nie spodoba. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:41. |