![]() |
Odp: "Novum" by kubuss
Dzięki wszystkim za oceny ;)
|
dawno nie widzialm twoich projektow i jestem kompletnie zaskoczona~! zmieniles swoj styl w projektwaniu i to na lepsze. brawo
|
Po prostu... no cóż, dla mnie bomba! :D
Piękne umeblowanie co ważne ale i projekt niezły ^^ Dla mnie 10/10 . bo co? xd |
Z zewnątrz jak dla mnie dom prezentuje się tak sobie ale w środku calkiem fajnie :)
Ogólnie podoba mi się kolorystyka. Tylko te dziury... ;/ |
Dzięki za oceny :)
|
Wyczadzista rezydencja :D
skąd masz te świeczki w łazience? da się ten domek gdzieś pobrać ? |
Odnawiamy temat :D
Dom jest przecudowny... Wszystko do siebie pasuje. Brawo! |
ogólnie wszystko cacy cacy ale zimno!!! troche ciepłych akcentów by się przydało ;]
9/10 |
Domek extra 10/10 szczególnie kwiatek w salonie (w ziemi)
A tak ap ropo denerwuje mnie gdy ktoś głosuje okropny i tego nie uzasadnia noż szlak Trafi . End Edit:Chodzi o Panne Camrondias |
Widziałem ten dom już wcześniej ale nie miałem weny do oceniania. Teraz naprawię swój karygodny błąd. Ogólnie dom wygląda przyzwoicie, lecz mam oczywiście kilka zastrzeżeń. Już od pierwszego zdjęcia zalewa, przygniata i miażdży me wnętrzności zatrważająca ilości rzeczy z neta (prawdę mówiąc nie znalazłem tam żadnej maxisowej rzeczy). Po drugie to totalnie zgłupiałem na widok tych dziur w podłodze. Cóż to ma do cholery być? Nie chciałbym chodzić w takim pomieszczeniu w stanie niepełnej trzeźwości. Nie dość, że niepraktyczne to, moim zdaniem, także brzydkie. No i szklany dach. Nie lubię szklanych dachów. Dlaczego? Po prostu nie chciałbym oglądać siebie na google.maps, leżącego nago na kanapie. Dobra, dość już tej podłej krytyki, przejdźmy do zalet. Kuchnia. Bardzo mi się spodobała, szczególnie ten blat+krzesła. Sypialnia nwet okej, ale łóżko na ukos to coś, czego me organy strawić nie mogą. Najbardziej co mi się w tym domu podoba to ta antresola. Bardzo oryginalny, ale skuteczne działanie Pajączka, siedząc tam na krześle, pozostaje sprawą bardzo wątpliwą. No na tyle.
7/10. Wesołych Świąt. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:32. |