![]() |
Odp: Stadion,,Orlik"-clean
ja bym tak nie zrobiła, ale trochę krzywo Ci wyszło to koło na boisku do nogi i na boisku do kosza jakby nie w tą stronę... xD 4.
|
hm, ten stadion wydaje mi się taki niedopracowany, niestarannie wykonany, robiony na szybko.
nie przypadł mi do gustu. |
;O
Bardzo mi przykro, ale nie podoba mi się. Wszystkiego naćkane ile się da (szczególnie boisk do koszykówki). 5/10 - przecietne niestety A co do grania przez kobiety w koszykówkę- bardzo, ale to bardzo się mylisz ^.^ |
Cudu tu nie ma,niestety .
Wszystko takie przeciętne,jakby było robione na jedno kopyto. W przebieralniach podłoga i ściany są podobnego koloru.Jest tak..monotonnie. W łazience podobnie,ale już lepiej. Staraj się włączać oświetlenie,gdy robisz zdjęcia. Źle nie jest,mogłoby być o wiele lepiej,wystarczyłyby chęci ;p 5/10 |
Zgadzam się z Nysią.
Domek kompletnie nie przypadł mi do gustu, a to krzywe boisko do nogi mnie rozwaliło :P jednak gratuluję weny. ^^ Poza tym ubogie bryły mnie kompletnie wytrącają z równowagi. Hm... Miejmy nadzieję, że na przyszłość będzie lepiej 4/10 ;] plus za ogród ( 1 zdj. ) który na szczęście mi się w miarę spodobał :) pozdrawiam |
nie podoba mi sie. na boisku do pilki noznej zrobiles te linie krzywe, w przebieralni wszystko sie ze soba zlewa, w lazience to samo, ogolnie bad.
1/10 |
Nie zbyt mi sie podoba.!
te boisko wogle mi sie nie podoba ;)) 6 |
Jakich dodatków potrzeba, aby działał ten obiekt?
|
Czas wolny
|
Pomysł jest świetny tylko wykonanie niezbyt... a szczególnie boisko do kosza jest ble! Może zrobisz jakiś cmentarz? B) 5/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:45. |