![]() |
Odp: Modzi, bany i ostrzeżnia
Alisha - jedyne co za¶mieca forum to ***** posty o.O I ** razem nimi.
Cenzura. Elje kocham Cię. |
kubuss nie przesadzaj, to podbiega pod obrazanie ;d
chociaz sie zgadzam, ale cii, nikt o tym nie wie!!! alisha sie imo za bardzo bulwersuje i wtraca w nieswoje sprawy, co cie obchodza nieaktywne konta? o. + rashma, nie ma co prosic, pewnie i tak ci nie powie xD |
A powiedzcie czy istnieje co¶ takiego jak uchylenie się od kary?
|
W jakim sensie/:P
|
Cytat:
(łapówka na przyklad XD) |
Wszystkich userów: 6,374; aktywnych - 3047.
Az tyle userów nie przekroczylo tego limitu? :O :| 'Regulamin zmienny jest' - no racja, ale w takim wypadku trzeba go zmienic, jakby co (bo nie wszyscy userzy to wiedza, NA PRZYKLAD ja.) :P A mam pytanie: Co sie stalo z Intenso? Wiem, ze powrócilas ;) Ale... no, z tym poprzednim kontem?... :| Sorry, ze tak wypytuje, ale nie lubie obojetnosci i kiedy czlowieka nic nie obchodzi... A za razem staram sie byc uprzejma, z tymi pytaniami :redface: P.S. Zostawmy temat tych kont. Juz jest w sumie rozwiazany :D |
Dzieki. To dlatego pokazuje Intenso jako goscia chociaz to bylo w 2009.
Tak samo z Plemnikiem z Plasteliny, wieloma innymi, którym usnieto konta. Czyli na tym forum nigdy tak naprawde nie bylo gosci piszacych postów? :| Historia tego forum i wydzarzenia sa ciekwsze niz historia Panstw :P |
Cytat:
|
W przypadku multikonta zeby nie dostac bana i zanim zostanie sie zlapanym trzeba sie przyznac Adminowi i poprosic o jego usniecie :P
Tyle wiem ;) Moze naskarzyc na kogos innego za lamanie Regulaminku? Bycie donosicielem B) xD Ale to nie Sad wiec kare i tak sie poniesie + Ci których wkrecono :P |
Cytat:
o.o |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:28. |