![]() |
|
Odp: Sunshine
Dom jest świetny. Wszystko mi się podoba 10/10
|
ślicznie, wnętrze super:) świetnie dobrane dodatki wszystko ze smakiem pieknie zrobione.Bryła tez fajna;)
10./10 Pozdrawiam:) |
Nie, ja już nie mogę tak chwalić twoich prac :) Choć muszę przyznać, że jestem fanką twoich domów, na serio. I skąd ty w ogóle bierzesz te genialne dodatki? Ten dom jest chyba najlepszym ze wszystkich, choć bryła mi się nie podoba. Ale ogółem jest ekstra!!!
|
Oj dawno nie zaglądałam do tego działu, a Ty Viconia mnie chyba nie znasz.
Muszę Ci coś wyjaśnić: nie cierpię tego nowoczesnego stylu i brył - klocków i uważam, że za dużo tego w świecie simowym jest. A po drugie - nie cierpię dodatków z neta ;) A Ty się naprawdę widać postarałaś. Moim zdaniem dom (i ogóle cała prezentacja) jest dopracowana w najmniejszym szczególe. Świetnie dobrałaś kolory, fajne meble wybrałaś. No po prostu bardzo dobra praca :) Ale dam tylko 9,75/10, bo tego pseudo parasola na ganku nie cierpię naprawdę bardzo i moim zdaniem on do niczego nie pasuje :) |
Dziękuję bardzo za wyrazy uznania :)
Karolka1231: niestety nie mogę dać do pobrania domu, ponieważ nie mam już go w grze. |
Przepiękny *.* 10/10
|
Znakomity projekt. Po prostu powalający. Bryła bardzo zgrabna i całkowicie perfekcyjna. Nic tylko podziwiać.
I wreszcie ktoś, kto potrafi zauważyć istotę odpowiedniego oświetlenia we wnętrzach! 10/10 |
Domek mi się podoba :)
10/10 ;) |
Jeju!
Jaki śliczniuchny domuś! Po prostu profeska. |
Jedno słowo ,,SUPER"
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:57. |
|