![]() |
Odp: WaterMill by Kowalino
wo wow wow ...... ile to musiało zająć ci czasu - nawet te najdrobniejsze szczegóły sa perfekcyjnie zrobione bravo !!
|
Skoro i tak jest już temat odświeżony to odpowiem na pytania o których wcześniej zapomniałem
Serdecznie dziękuje wszystkim za oceny Cytat:
Robienie ogrodów nie sprawia mi problemów i bardzo szybko je tworzę Cytat:
Czyli rzeczka z wodospadem a zamiast mostu tama Jednak napotkałem małe problemu z umiejscowieniem wodospadu tego samego co użyłem w Parku WaterFall Drzewa rzeczywiście są bliźniaczo podobne kto wie może twórca tych drzew wzorował się na tych z wygaszacza Cytat:
B . małe pomieszczenie i jest puste akurat nie miałem żadnych dodatków w takim stylu więc nie chciało mi sie ich szukać Jeszcze raz dziękuje za oceny Pozdrawiam Kowalino |
Śliczne wnętrze i ogród +
Za duża działka jak dla mnie - Ocena domu: 8,5/10 :-) |
Bardzo fajny ogród, świetne detale. W domu tylko troszkę pustawo, na pewno by się więcej pierdółek w tym stylu znalazło. Cos na ściany... No a teraz pytanko: skąd można wziąć to super drzewo, co wygląda jak baobab? Pliiizz ono jest świetne!
|
Cytat:
Te drzewa które szukasz znajdziesz prawie na dole strony Żeby je ściągnąć wymagana jest rejestracja Drzewa są darmowe . Cytat:
Dziękuje serdecznie wszystkim za oceny |
Chyba się nie wyłamię :) To jest po prostu cudeńko! Wszystko zapięte na ostatni guzik... i do tego ten klimacik... Przyznaje, że fantastyczny pomysł, wspaniały projekt i doskonała prezentacja. Ach ... ja już lepiej nic nie będę mówić ;)
|
Ogród jest boski!<3.Wszystko mi się podoba.Taki "stylowy","leśny" domek.Cud,miód i orzeszki.
|
Ładny domek ;)
|
Dasz linka do ściągnięcia?
|
Cytat:
Pozdrawiam |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:14. |