![]() |
|
Odp: `OranBro` by Jin
Trochę zwlekałem z oceną ale ostatnio trochę mi braknie czasu
Bryła Bardzo prosta w swej budowie ale całkiem zgrabna i ładna choć z każdej strony otacza ją busz i nie za dużo widać ale z drugiej strony dom nabiera tajemniczego klimatu i daje mieszkańcom więcej prywatności Ogród Odkąd ściągasz rośliny z neta wychodzą ci ogrodu coraz ładniej Ten akurat podoba mi się choć niektóre fragmentu ogrodu źle ująłeś w zdjęciach przez co mało co na nich widać . Wnętrze I wnętrza coraz lepiej ci wychodzą Ładnie dobierasz meble o raz kolorystykę Kilka zastrzeżeń -Zastanawia mnie jak można dojść do kibelka bo jest zastawiony w sumie nie potrzebnymi i nie za dobrze pasującymi kartonami -oraz sądzę że przydały by się zasłony na oknach w jadalni bo bez nich trochę jak by pusto Ocena +Ogród +Wnętrze +Kuchnia - Najbardziej mi się spodobała -piękne ciepłe barwy Ocena Liczbowa Bryła 7/10 Choć ładna to mało interesująca Ogród 9/10 Wnętrze 9.5/10 Ogół - 8.5/10 Pozdrawiam Kowalino |
Wow :O. Jest piękny! Ta sypialnia, kuchnia... Wszystko mi się podoba. Cudny!
10/10 |
wow!
przepiękny, wszystko jest takie dopracowane. Przepiękna sypialnia i taka żywa łazienka:). Naprawdę, chylę głowę:D. |
Bardzo dziękuję za te przemiłe komentarze
Cieszę się, że podoba się mój wytwór ;) |
po prostu bajka
|
kurcze, ja próbowałam zbudować mały do , w którym by się wszystko pomie sciło
niestety nie udało się, nie mam talentu do budowania domow, al ety masz ogromny !!! tem domek jest cudny! idealny dla dwóch pań :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:18. |
|