![]() |
Odp: Simki by Mizia
Powiem tak: jest lepiej :)
Simka ma ładne małe usteczka, ładne oczy, tylko cień mi się nie podoba chyba trochę deformuje powieki i kolor za ostry. Faktycznie oczy mogłyby być nieco niżej. Poszukaj np. na MTS2 lepszych skinów i makijaży. |
Dziękuję figa - mój guru :D Chodzi o to że przepatrzyłam już MTS2 i nie widzę nic lepszego co mam. Potrzebowałabym konkretnych linków do skinów i make-upu. Jak będę miała chwilę to napiszę Ci co mniej więcej mam - może będziesz wiedzieć czy to dobre rzeczy czy nie:)
No zapomniałabym o włosach - przeglądałam już raonjena, simsrose. Muszę zajrzeć na peggy zone, ale mam tam problemy z rejestracją:/ |
Porównałam sobie Elwirę, czyli Twoją pierwszą simkę z Keiko - duży postęp :)
Sukienka - super, makijaż też (cień mi się podoba :P), simka ogólnie ładna ;] |
Popada w samozachwyt x_x :D A tak serio - dziękuję Sendri za komentarz:) Właśnie porządkuję swoje dodatki i przeglądam peggyzone w poszukiwaniu inspiracji - nowa simka zapewne pojawi się dziś po północy:) A chętnych zapraszam jeszcze do oceny, nie tylko Keiko:)
Zabieram się do tworzenia - zaopatrzona w nowe fryzury, makijaże, oczy i ubranka. Tylko ciągle ze skinami problem - jeśli któraś z Was mogłaby podać mi konkretnego linka do skinów, będę bardzo wdzięcznym Miziolcem:) |
Simka ładna.Ma fajne włosy:)Ale coś mi nie pasuje w jej nosie:/ (nie wiem czemu:P) .I według mnie ma za bardzo "pociągłą" twarz.A tak to ładna:)8/10:)
|
Dzięki asia12. Ktoś jeszcze oceni?
|
Ładna simka, tylko faktycznie ma trochę dziwny nos i podłużną twarz. Nie podobają mi się te rzęsy, ale to kwestia gustu ;)
Ma za to ładne oczka i fryzurę :) |
Dzięki Sendri Twarz nie do końca wyszła taka jaką zamierzałam, ale było już późno w nocy i nie chciało mi się poprawiać. Chciałam żeby była nietuzinkowa. A ten nos - cóż, wiem że mógłby być lepszy:)
|
Rzeczywiście twarz zbyt pociągła, no i chyba troche za wąska, nos jakiś dziwny, ciut za duże oczy (wydają się nie proporcjonalne do całości).
Ale simka jest ładna, ma fajne włosy i ładny kolor oczu. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:45. |