![]() |
Odp: The Sims 3 - Porady (FAQ)
Cytat:
|
miałam tak samo,już byłam skłonna grę reklamować,sprawdź czy masz te 1000 punktów,jak zauważyłam przy nicku punkty,to odpuściłam
|
A może ci zaakceptowało ten numer, tylko przeglądarka zrobiła ci psikusa ;P? Podejrzewam tu działanie Internet Explorera xD.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Siema
Mam sobie sima i on chce kogos poznac ( a potem wziasc ślub) On jest mlodym doroslym. No i wzial slub z prawie staruszkiem. i teraz moje pytanie: czy da sie sprawdzic wiek obcego sima? jezeli nie to gdzie moj sim ma szukac ludzi na podobnym wieku? |
Może mi ktoś powiedzieć czy istnieje w ogóle taka możliwość żeby grając na jednym zapisie (cały czas to samo miasto), grać kilkoma rodzinami ale tak żeby grać jedną rodziną, a potem przełączać na drugą tak aby tam nic sie nie zmieniło. A nie tak że jak ja sobie gram rodziną A, wchodze do B i sie dowiaduje że oni są po awansie itp itd.
Dzięki za odpowidzi :) |
Z tego co wiem to nie można sprawdzić.
Nie można też znaleźć ludzi w tym samym wieku w danym miejscu. Sam musisz ocenić ile dany sim ma lat. Mnie też to denerwuje. |
Cytat:
|
Cytat:
Jak robiłam listę gości i nasunęłam myszką na czyjeś nazwisko to było napisane "nastolatek", "dorosły" itd. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:40. |