![]() |
Odp: Kody i sztuczki
A najlepsze jest w tym wszystkim, że kody do The Sims od początku istnienia serii są dokumentowane w plikach readme... ;)
|
Cytat:
Hmmm może faktycznie miałam pauzę włączoną, zagram wieczorem, bo dziś popołudniu niestety idę na wykłady :( i napiszę czy działa. Pozdrawiam |
właśnie przeczytałam,ze jeżeli chcemy dziewczynkę-chodzi o dzieci-to nasza simka ma jeść 3 razy dziennie arbuza,a jeżeli chłopca,to jabłka
|
W sumie w tej broszurce nie ma niczego, czego ktoś grający od jakiegoś czasu w The Sims 2 i 3 by nie wiedział... :(
|
Potwierdzam kod działa, faktycznie szybciej próbowałam na pauzie i nic. :) Pozdrawiam;]
|
Nie wiem czy było..
testingCheatsenabled true shift i prawym przyciskiem na skrzynkę pocztową, są m.in. opcje 'wszyscy szczęśliwi' i 'potrzeby statyczne' |
Cytat:
ten kod mi działa,ale jak kliknę na skrzynkę,to nic nie mam |
Trzeba kliknąć na skrzynkę i trzymać jednocześnie klawisz shift inaczej nie zadziała.
|
A czy kod "testingCheatsEnabled true" wywołuje takie błędy w Trójce, jakie wywoływał w TS2?
|
Wydaje mi się, że chyba nie. Przynajmniej nie zauważyłam. Nie ma on też jakiś wybujałych funkcji jak ten w TH2. Mi nic "złego" nie zrobił.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:12. |