TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Dom " Wiejski sentyment " (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50881)

symfonia 15.06.2009 19:15

Odp: Dom " Wiejski sentyment "

" Wiejski sentyment " Jak zwykle wyszukane dodatki oddają specyficzny sentymentalny klimat domku, jakby chciało się tam być, wydaje się że słychać ptaki i szum wiatru, a nawet zapach lata i łąk otaczających ten malowniczy cudownie namalowany domek."
Wnętrza jak zwykle ślicznie zaprezentowane i podobierane dekoracje tworzą swój nieskaźitelny, niesamowicie wiarygodny obraz małego przytulnego domku.:)
Podoba mi się wszystko, jak zwykle cudo i pycha.
A facjatkę rezerwuję tylko dla siebie jak przyjadę tam na wakacje ... :D
Przecież pomarzyć wolno..xd
Ocena nie inna tylko 1 000 000/10 ..supcio tak trzymaj czekam na następne xd

asiolek 21.06.2009 18:03

Bryła jest całkiem ładna.
Ogródek - rewelacyjny. Świetnie podkreśla wiejski klimat. Podoba mi się szczególnie pomysł z trochę chaotycznie porozmieszczaną trawką - dodaje realizmu.
No i to pranie ! Cudne :)
Co do wnętrza najbardziej podoba mi się weranda. Jest po prostu przeurocza! Podoba mi się jak razem prezentują się te wszystkie roślinki, farbki i dodatki.
Bardzo podoba mi się również sypialnia - przez stonowane kolory sprawia wrażenie spokojnej, ale nie zimnej.
Kuchnia jest bardzo ciepła i przytulna, szczególnie podoba mi się część jadalniana.
Ganek jest przyjemny, tylko nie pasują mi te sznureczki na oknach.
Facjatka również wyszła bardzo ładnie i klimatycznie.
W łazience jakoś nie pasuje mi wanna i umywalka - nie potrafię do końca powiedzieć dlaczego.
Nie do końca jeszcze przypadły mi do gustu rośliny i świeczki w tych 'klatkach'.
Ogólnie bardzo mi się podoba chociaż szkoda że nie ma rzutów.

aluminium. 21.06.2009 18:07

Zakochałam się w tym domku. Ma coś takiego w sobie <3 Taki w 100% wiejski. 1o-/1o

Janson 25.06.2009 09:20

Super... Jestem pod wielkim wrażeniem. Sypialnia jest oszałamiająca !!

Tasha- 25.06.2009 12:20

uwielbiam wiejskie chatki, wszystko mi w nim pasuje. i wnętrze i bryła.
10/10. :)

jekyll 25.06.2009 12:58

Dom jest cudowny, ale.
ławka ta prawie czarna, na której stoją te fioletowe kwiatki mnie się nie podoba. Jest za ciemna do tamtego pomieszczenia. Nie wiem, czy to w salonie, ale nie podoba mi się tam różowy fotel, jest dziwny. Weranda. Tam to dopiero jest tyle rzeczy, że nie da się zobaczyć, czy stoją tam kwiatki, czy jest miejsce do malowania. Za dużo na raz.
W sypialni jest wszystko cacy, poza jednym drobiazgiem. Chodzi o ten wianek nad łóżkiem. Usuń go.
Kuchnia jest także ładna. Jedynie okap i kuchenka w kolorze czarnym nie pasują do reszty tak jak ta ławka,. o której wyżej napisałem.
Ogólnie nie jest źle.

Krzykaczus_Pospolitus 01.07.2009 12:54

O... ślicznie:).
Tak... wiejsko:D.
Za bardzo nie znam się na domkach, ale jak większości podoba mi się.

Wielebny 02.08.2009 20:12

Jakoś zapomniałem wcześniej ocenić więc zrobię to teraz
Bryła -
Muszę przyznać że tym razem wyszło ci dosyć kiepsko sądzę że dodanie po jednym oknie na poddaszy z każdej strony bardzo urozmaiciło by bryłę i prezentowała by się znacznie lepiej
Ogród -
Podoba mi się jednak jest taki jak by trochę łysy tzn przydały by się krzaki przy płocie najlepiej do o koła posesji
Zauroczył mnie szczególnie te miejsce na ognisko , chętnie bym tak sobie tam usiadł wieczorem i spoglądał na gwiazdy .
Wnętrze -
Jak zawsze najlepszy fragment projekty i jak zawszę w twoim ulubionym stylu :-)
Wnętrze jest przepiękne szczególnie salon i sypialnia chyba zawsze najbardziej podobają mi się w twoich domach .
Meble i kolorystyka są idealnie dopasowane . ogrom bogatych dekoracji nadają domowi arystokratycznego charaktery .
Każdy nawet najmniejszy szczegół idealnie pasuje do reszty
Ogólnie wnętrze właśnie bardziej kojarzy mi się z dworkiem arystokraty niż wiejską chałupką w sumie nie żeby miało być coś w tym złego tak tylko mówię.

Urządzanie wnętrz domów masz już opanowane perfekcyjnie popracuj tylko nad bryłami :) no i może nad ogrodami [ więcej roślin ] ale to akurat tylko moje zdanie a wiesz że ogrody cenie sobie w projektach najbardziej

Ocena
+Wnętrze
+Sypialnia i salon
+Dbałość o szczegóły
-Bryła
-Mała ilość roślin w ogrodzie[mówię tu głównie o krzaków]
Ocena liczbowa
Bryła-7/10
Ogród-8/10
Wnętrze-10/10
Ogół 8.33/10
Pozdrawiam:
Kowalino

jola_1997 03.08.2009 01:06

Super dom szkoda że ja nie potrawfię tak budowac

Anula 14.08.2009 20:17

Ten domek jest po prostu śliczny! Ten styl jest BOSKI. Chętnie zamieszkałabym w takim domku. Wszystko jest tak ładnie dobrane. Naprawde super. 11/10

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:31.