TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Losy rodzin MAXISA (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50934)

UsBuzzer 14.06.2009 10:04

Odp: Losy rodzin MAXISA

Może adoptowali xD? Oni niekoniecznie muszą być "tymi na jakich wyglądają", może to po prostu przyjaciele, albo bracia :D?

TrueWildLove 14.06.2009 10:39

A czy jest Kasia Langerak? Bo słyszałam, że ma być a nigdzie jej w grze nie mogę znaleźć?

ultraviolence 14.06.2009 12:23

Cytat:

Napisał UsBuzzer (Post 1045247)
Może adoptowali xD? Oni niekoniecznie muszą być "tymi na jakich wyglądają", może to po prostu przyjaciele, albo bracia :D?

To bracia. Ten jeden, Jared bodajże, jest ojcem dziecka Claire Ursine - dziewczynki o imieniu Toni (sprawdzałam w drzewie genealogicznym). Z kolei brat Jareda jest dla Toni wujkiem, więc chyba wszystko się zgadza :)

Cytat:

Napisał TrueWildLove (Post 1045287)
A czy jest Kasia Langerak? Bo słyszałam, że ma być a nigdzie jej w grze nie mogę znaleźć?

Przyłączam się do pytania.

Mamełe 14.06.2009 13:02

Cytat:

Napisał helena (Post 1045371)
To bracia. Ten jeden, Jared bodajże, jest ojcem dziecka Claire Ursine - dziewczynki o imieniu Toni (sprawdzałam w drzewie genealogicznym). Z kolei brat Jareda jest dla Toni wujkiem, więc chyba wszystko się zgadza :)

Przyłączam się do pytania.

Langerak to podobno nasza Lada, ale nie gralam tą rodzina wuięc nie wiem, czy rzeczywiście.

Nadine 14.06.2009 14:07

a u mnie robia sie rodziny innych orientacji ;d ta taka gruba od współlokatorow ma trzy laski, ten gosc o innym imieniu i nazwisku, ktorego chcialam zgarnac dla mojej simki ma juz chlopaka o imieniu gage, a leighton jakistam ma faceta o imieniu connor ;d w ogole u mnie duzo sie narobilo homoseksualnych zwiazkow w tej grze O.o

UsBuzzer 14.06.2009 14:26

Zaraz ktoś EA posądzi i wycofają TS3 ze sprzedaży :<.

xD

Keramzyt 14.06.2009 15:15

A ja moją rodziną Fikus rozwaliłem już rodzinę Sekemoto (Leighton wyniosł się, za co Sam się na niego obraził i byli wrogami), potem połączyłem Alto i Landgraabów (drugie dziecko L. wyszło za kolejnego dzieciaka, córkę A.) a potem Fikusami doprowadziłem do ich ponownych sporów... A teraz rozwalam Ćwirów :P

Levkoni 14.06.2009 16:29

Cytat:

Napisał TrueWildLove (Post 1045287)

Tak, Memełe ma rację, rodzina Langerak to rodzina Lada, niestety nasi tłumacze nie zdobyli się na to, żeby zostawić to nazwisko w spokoju :(( A jeżeli ktoś nie wie skąd to wiem to wam powiem ;) - z angielskojęzycznej simswiki. U nich Lada to normalnie, Langerakowie, a Klementyna to Kayleen, czyli nasza Kasia (chyba Klementyna, w każdym bądź razie to ta mała gówniara).

Ellie 14.06.2009 16:44

u wolfow (?) oboje dostali awans + ten koles dostal kosza od szefowej, ktora chcial poderwac
facet jest juz doroslym
no i tak mysle, czy by im dzieciaka nie zrobic;p

Aguncja 23.06.2009 16:32

Ja nie grałam w ogóle tymi rodzinami. Bella i Mortimer zostali parą i mają dwójkę dzieci, bez ślubu. Mieszkają też oddzielnie. Ona z bratem i dziećmi, on- sam. Bella była strasznie gruba. Potem byłam swoją rodzinką na siłowni i tam ją spotkałam. Od tamtej pory ma idealną figurę :P To się stało tak szybko.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:24.