![]() |
Odp: Jaki dodatek byście chcieli?
Cytat:
a już myślałam, że konie będą ;( |
Ja najbardziej chciałabym właśnie mieć farmę. Żeby można było dać pole do wybiegu, jazda konna, obora, stajnia, szkółka jeździecka, jazdy na koniach po mieście, jajka od kur, mleko od krów.. marzenie.
|
Może Sława i pieniądze albo Sims 3: Biuro i Praca czy coś takiego żebym mogła kontrolować Simkę w pracy :D
|
Cytat:
Moim zdaniem powinny być zupełnie nowe dodatki, a nie te które były już w poprzednich cześciach. Powtórzyć się jednak muszą CPR i Zwierzaki. Reszta, to tam już... |
I tak będzie to co zawsze. Czyli wszystko to samo co z 2. A dlaczego? Po taką politykę ma EA. Byle by wycisnąć jak najwięcej pieniędzy od nas fanów Simsów!
|
Cytat:
Twoje słowa są niezaprzeczalne, no ale nie wszyscy lecą tylko na kasę. Po za tym Ci co tam siedzą w tym EA to im właśnie płacą za świeże innowacje, czyż nie? Jak nic nie wymyślą, to im nie zapłacą. |
A ja uważam, że na pewno się jakieś powtórzą, ale chyba nikt nie wyobraża sobie simów bez zwierzaków i miasta? Po prostu powtórzyć się muszą niektóre, ale jednak jestem za tym, aby jak najwięcej starych dodatków łączyć w jeden dla TS3 przez co uniknęliby więcej powtórzeń i byłoby "miejsce" na nowe dodatki. Np. z TS2 NŻ, WB i OŻ są ze sobą bardzo powiązane - miasto, osiedla, interesy czyli takie miejskie klimaty. Tak samo można byłoby połączyć zwierzaki z porami roku, albo wakacje z porami roku. Zwierzaki jak najbardziej powinny już zostać rozbudowane - cała farma, a nie tylko pieski i koteczki, czas najwyższy! Osobiście się rozczaruję, jeżeli znowu dadzą nam tylko te dwa zwierzaki. Bo dla mnie chomik z TS2 to żadne zwierzątko tylko jakiś badziew. Jednak najbardziej nie lubię dodatku na studia z TS2 i Gwiazdy z TS1. NS było nudne, całe to studiowanie było męczące i mało interesujące, więc jak dla mnie studia mogłyby się nawet odbywać na zasadzie zwykłego chodzenia do szkoły lub coś w tym stylu. A poza tym twórcy chyba przeszli sami siebie w tej części w urządzaniu budynków i budowie - te kampusy były straszne :P A gwiazdy to już w ogóle. To była tylko namiastka gwiazdorstwa więc jeśli tak ma wyglądać gwiazdorstwo w simsach to ja dziękuję :)
|
zdecydowanie CPR i THE SIMS 3 NA FARMIE
<33 ahh |
zgadzam się z tym na farmie, i do tego dużo takich dodatków i konie najważniejsze :)
no i przede wszystkim ubrania.. chociaż jakiekolwiek i wystrój wnętrz, no a tak to to cztery pory roku, osiedlowe życie w sumie też by było dobre w ts3, bardziej realniejsze ;) |
Cytat:
2. Uzupełniającego toto choćby do TS2 Pozdrawiam |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:34. |