![]() |
Odp: Błędy EA ;)
Tusia, a dodałam podłogę, schody? Bo inaczej będzie dach.
|
W opcjach dachu w trybie budowania masz zaznaczone automatyczny dach. Odznacz i po ptokach :)
|
Cytat:
Ja tam proponuję uznać TS3 mega bublem roku 2009, najbardziej oczekiwanym dodatkiem do TS2 :) Pozdrawiam |
Cytat:
Jedna z simek (kleptomanka) ukradła stoliki szachowe z parku w mieście (podobnie jak pomnik i latarnie.....). Pomnik i latarnie pojawiły się po pewnym czasie (nowe). Natomiast stoliki szachowe nie. Mimo to co jakiś czas odbywa się w parku turniej szachowy (lol). Simy stoją bezradnie a wydarzenie "jest w trakcie".... Pozdrawiam |
Kolejny błąd, Sim podjeżdża autem, a w tym czasie inne auto przejeżdża przez niego albo jego samochód, na skrzyżowaniach też samochody przejeżdżają przez siebie i co ? I nic, normalnie duchy i nieśmiertelność, kolejne niedopracowanie.
|
No ale te groby... buuu. I jeszcze coś zauważyłem, ale to chyba było też i w TS2. Że niby sim awansuje, zarabia coraz więcej, a co do czego przychodzi to na ostatnim szczeblu kariery raptem pracuje 3 dni w tygodniu po 4-5 godzin i g**** zarabia! Co to za zarobek, jak ja zarabiam w karierze kucharza na ostatnim poziomie coś ok 350/h i pracuje od 15 do 20 czyli 5h! Ciągle kasy mi brakuje przez to, muszę dorabiać grając na gitarze i sprzedając motyle do ośrodka naukowego :P To nie fair, zbudowałem dom i nie mogę go dobrze umeblować, stoją tylko jakieś stare rupiecie! Buuu...
|
jak osiągniesz szczyt kariery,to możesz dalej pracować żeby osiągnąć podwyżkę.
musisz dalej ciężko pracować i rozwijać ten pasek oceny pracy,wtedy gdy go zapełnisz dostaniesz podwyżkę. |
No ja wiem, ale zobacz, 3 dni pracy w tygodniu, w te 3 dni daj Boże jeden pasek podniosę, a potem 4 dni wolnego, i trzeba żyć znowu z gry na gitarze :D
|
Uch... to prawda :( Mam (a raczej miałem, nie żyje...) międzynarodowego superszpiega. Pracuje 4 dni w tyg. od 9:00 do 13:00. Poczatkowo zarabia malutko (dokładnie nie pamietam ^^). Jak mam zdobyć pieniądze na urządzenie życia temu simowi, jego żonie i bliźniakom? :(
|
U mnie ostatnio gdy grałam rodziną Kawaler i gdy w przejściu między schodami było zbyt dużo simów mała Bella staneła w miesjscu. Potrzeby spadały, głowa jej się ruszała a ciało nie. Zauważyłam jeszcze że np. gdy na sima czeka auto do pracy to jakieś inne auto po prostu przez niego przejeżdża.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:07. |