TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS3] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=592)
-   -   Kolejny nowoczesny dom [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51179)

Orzechowo 26.06.2009 13:19

Odp: Kolejny nowoczesny dom

Bryła- ej, co to ma być? Nie torturuj swoich simów, przecież to się zaraz zawali... W ogóle cały dom to jakieś szarobure coś.
Łazienka. Do kitu z taką łazienką. Duża, mógłbyś dać dużą wannę, a tu jakiś tani prysznic. Bo pewnie w droższych nie było odpowiedniego recoloru, a tobie samemu nie chciało się specjalnie pobawić odpowiednim narzędziem...
Klatka schodowa. Pusto ciemno... Przypomina mi to jakąś melinę. Wszystko poupychane do ścian. Błeee. A na środku to co? Boisko dla simów?
Salon. Pusto. Chaotycznie porozmieszczane lampy.
Sypialnia. Nie widać. Bo oczywiście nie łaska dać porządnych zdjęć?!
Ogółem: 0/5. Prezentacja- nie chce ci się robić zdjęć? To nie wstawiaj domu na forum. Czy ty myślisz, że będziemy z lupą sobie oglądać pomieszczenia? Trzeba dać takie zdjęcia z wnętrza a nie jakieś g... z lotu ptaka. W ogóle to chciałeś się pochwalić że masz trójkę? Trzeba popracować... a tobie nawet się nie chciało pobawić narzędziem terenu. Jakiś łysy zielony placek, na którym wyrosło dziwne coś, co niektórzy nazwali by domem. Rób mniejsze domy, jaśniejsze.. Już tyle domów wstawiałeś i ANI TROCHĘ sie nie poprawiłeś. Użytkownicy dają rady- masz to w nosie. Tylko tak dalej :D
EDIT: a gdzie kuchnia? Aha rozumiem, to takie pomieszczenie, gdzie zabijamy swoich podopiecznych.. Zresztą miejsca masz dość dużo.

kubuss 29.06.2009 13:22

Nie podoba mi się bryła. Wewnątrz pustoooooooo. A na zewnątrz pustoooooooooooooooooo. Ogólnie to bardzo pustoooooooooooooooooooo.

kubuss

Malfurion 04.07.2009 01:13

Nie podoba mi sie pusto jakos i ta bryla...

Carlos19 04.07.2009 09:59

Bryła nowoczesna, jednak nie podoba mi się zbytnio. Wolę tradycyjne, abstrakcyjne ale jednak nie łamiących zasad grawitacji (brak kolumn przy końcach domu, co dawno doprowadziło by do runięcia ich :D) W pokojach pustka, nawet ściany mi się nie podobają, a ogólnie daje to efekt zimy, chłodu, pustki jak w halach. Byc może ta pustka to także z powodu braku dodania przez EA więcej dodatków, np szafy stojące, więcej półek, dekoracji kuchennych itp.

kucha 04.07.2009 13:48

brak słów
to nie jest dom ;p

doman145 05.10.2009 19:08

Dla mnie to nie jest dom :D

[mod]: Po kiego grzyba odświeżasz stare tematy?! :|

pensivelane 05.10.2009 19:24

1/10
Nic mi sie w nim nie podoba.

lizzielovesit 13.11.2009 15:34

pierwszy dom może być, w miarę fajny. ale drugi niezabardzo... bryła totalnie do poprawy. Fatalnie urządzone pokoje. Wydają się takie puste, zupełnie jakby były nieumeblowane. Łazienka taka duża, a sprzęty takie drobne ledwo widoczne... To drzewo po środku pokoju jest zbędne! Ale gratulacje za oryginalność i pomysłowość, bo nowoczesny jest, to prawda.
Życzę ci sukcesów w dalszym budownictwie!
Pzdr

sweet101 27.12.2009 14:58

ale cudo !! :D
na zewnątrz.. bo wewnątrz trochę zbyt pusto .. ;)

epletre 27.12.2009 20:13

Przykro mi, ale nawet nie podejmę się komentarza, bo musiałabym pisać chyba w nieskończoność. Dno i porażka, niestety :-(
Oceniam dom na 0/10
P.S. Nie robi się zdjęć w trybie budowania lub meblowania.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:37.