![]() |
Odp: Chłopcy
ja natomiast mam same corki..
|
a własnie szkoda że nie można poznac plci jak matka jest w ciazy. Ale tez fajnie by byloo gdyby sie rodziła raz dziewczynka raz chłopiec a nie ciągle ta sama plec.
|
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrawiam,Myrtle ;) |
mi się w tej samej rodzinie urodzili i urodziły najpierw chłopiec,dwie dziewczynki - bliźniaki i na końcu teraz jeden chłopiec mam wzmożona płodność i myślałem że ostatnim razem urodzą się bliźniaki lub trojaki i nic
|
Moja simka miała juz 5 dziewcznynek i jednego chłopaka ale adoptowanego. Właczyłam jej obcje wzmozona płodnosc i urodził mi sie chłopak (jeden) po czym zaszła znowy w ciaze i udało sie hehehe trojaczki, 3 facetów. to jest jak w zyciu, tylko mam nadzieje ze tu simki nie beda miec problemow z niepłodnościa hehe
|
A ja w jednej rodzince miałam: jedną dziewczynkę i potem... 7 chłopców pod rząd! ;(
Na szczęście w innej była względna równowaga - po urodzeniu się 4 dziewczynek, urodziło się 2 chłopców. Trochę mnie to denerwuje, ale sadzę, że sposób z owocami nie zadziała ;/ |
Mi często właśnie rodzą się córki nareście chłopiec :D
|
sposób z owocami działa,bo by w gazecie o simach nie pisali,zresztą sama wypróbowałam,a tu znalazłam hak,żeby owoce nie decydowały o płci dziecka
http://www.modthesims.info/download.php?t=349502 |
Zapomniałam o arbuzach i po pierwszej upragnionej dziewczynce...trafił się Konrad.Ta gra ma jakieś skrzywienie na punkcie płci! :P Powinni częściej "mieszać",a nie...ech,no cóż.Ale mam nadzieję,że arbuzy mnie nie zawiodą przy następnej ciąży...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:40. |