TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Denerwujące momenty (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51655)

asiulQia 08.11.2009 10:44

Odp: Denerwujące momenty

1. Niemowlaki
2. Rozmowa przy jedzeniu
4. Ładowanie (1gb dodatkow z neta + podróże + 4 pory roku + zwierzaki)

Meona 08.11.2009 10:56

Mogę się wyżalić w końcu :D

A mnie wkurzają opiekunki do małych dzieci, albo do niemowląt :P Najpierw do M.Dzieci. Jak dajemy butelkę dziecku i jak sim zwykły położy na podlodze tą butelkę dziecko same weźmie. A z tą opiekunką to... jak położy ta butelkę dziecku to potem jeszcze jedną bierze i jeszcze dopóki się jej nie zwolni ;/ a z niemowlęciem to tą butelką u mnie karmi bez przerwy! Nie lubię wynajmować opiekunek ;p Zawze staram się żeby jeden rodzic nie pracował jak mam samo dziecko, male dziecko i niemowlę. Albo jak mam nastolatka to dziecko i niżej zostaje z nim ;p a jak mają jednego rodzica i dziecko to daję kod na kasę :D a jak z nastolatkiem już pisalam :p

Dziękuję :D

Sandy 08.11.2009 11:48

U mnie te opiekunki z kolei, zamiast zajmować się dziećmi, korzystają z mojego basenu, telewizora, jacuzzi itd. itp. Do tego strasznie denerwuje mnie, że robiąc imprezę nie mogę zaprosić niezbyt dobrze znanych mi ludzi, bo wiadomo, że nie przyjdą.
Albo jeśli sim ma komputer w pokoju to inny całkiem bezmyślnie sobie tam wejdzie tylko po to by pograć w SSX i przy okazji obudzić mojego sima.

Starlight 09.11.2009 17:26

"Nie mam na stroju do pracy. Nie karz mi tego robić"

Normalnie... NIE NAWIDZE :D

Luna 13.11.2009 09:52

taa " nie widzisz że nie jestem w nastroju żeby to robić?" , opiekunki do dzieci i niemowlaki i małe dzieci;///

donja 13.11.2009 14:51

1. Opiekunki ( jeśli już czyszczą kible i wynoszą śmieci, to mogą przynajmniej nakarmić kota :O)
2. Małe dzieci które grzebią łapami w kiblu
3. Kiedy simowi w zimie zachce się popływać w basenie

Nelia 21.11.2009 19:57

Strasznie mnie denerwuje rozmowa przy jedzeniu (np; kiedy młody sim ma iść do szkoły, a on wtedy je, to gadka się rozciąga i sim, może się wtedy spóźnić do szkoły). U niemowlaków to, że wrzeszczą nawet, kiedy mają wszystkie potrzeby na plus. To nadal się drą...

Sherlock 21.11.2009 20:41

Ostatnio zaczęła mnie irytować opcja "Zamknij drzwi", z której wcześniej byłem zadowolony. Wieczorem zamknąłem drzwi na wypadek włamywacza (wiem, że i tak wejdzie, ale mam więcej czasu na to, aby zadzwonić na policję, gdyż nasz złodziej będzie musiał użyć wytrychu). Rano - dzieci do szkoły, ojciec do pracy. Wszyscy prawie by się spóźnili, bo nie otworzyłem drzwi. Grając matką, nie zauważyłem, iż nie wyszli z domu (był piętrowy). Na szczęście w ostatniej chwili udało im się zdążyć.
I powyższa sytuacja zdarzyła się już niejeden raz.

Thea 28.11.2009 12:16

1. Simy ględzą przy posiłkach. Ja im np. obiad o 15 robię, a oni kończą żryć o 20.!
2. Nie cierpię dzieciaka od gazet, bo jak nie sprzątam, a tego baaardzo nie lubię, to on mi gada, że nie przyniesie, a i tak przynosi. :D
3. NIE CIERPIĘ, że simom się tak szybko energia obniża. Ja chciałam położyć dzieci spać o 24 w nocy (dobry przykład nie? :D) a musiałam o 8. :<

Elajza 17.12.2009 15:15

1. Nie lubię opiekunek do dzieci z tych powodów co wszyscy
2. Przedstawicieli Klubu Ogrodników, bo jeden mi wywołał w domu pożar
3. Jak ma się konsole, TV itp. to jak chce się pograć to można innego sima obudzić
4. Jak simy mają depreche i przylatuje szalony doktorek
5. Tego, że zawsze Dina lub Nina Kaliente mi umierają, bo je duch przestraszy

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:00.