![]() |
Odp: Posiadłość Redos
Super dom i bardzo mi się podoba:) fajnie wyglądają te kamienie w środku na ścianach. Otoczenie też super:D te duże okna są fajne, bo pokazują klimat nadmorskiego domu. Miodzio ogólnie:P
|
Jest boski! Nie mam się do czego przyczepić. 1 000 000/10
|
Z zewnątrz epicko, w środku tylko dobrze. Kuchnia mi się wcale nie podoba, kamienny wystrój podejrzewam zrobiłeś tylko dlatego, żeby wszystko do siebie pasowało. Całość oceniam na mocne 8/10, za chyba najładniejszy widok z zewnątrz jaki widziałem na tym forum.
|
Otoczenie, jak zwykle w Twoim wykonaniu - mistrzostwo.
Ja chcę mieć taką altankę :) Mnie się tam użyte przez Ciebie kolory podobały, bo wszystko jest w podobnych barwach, a nie tu niebiesku, tu czerwony i wychodzi miszmasz :) Przyczepie się tylko do dwóch rzeczy: gdzieniegdzie rzeczy nachodzą na siebie (pomijając celowo złączone kanapy na kształt narożnika) i brak zasłon na oknach w łazience :) Poza tym baaardzo mi się podoba. |
Kilka rzeczy można byłoby zmienić, jednak ogródek i bryła, jak dla mnie-świetne!
:):) |
Wszystko fajnie:) ciekawa okolica, kolory takie jak lubię, kamienie na ścianach :P
|
Śliczny! Cudowny! Piękny!
10 :redface: EDIT: Obejrzałam sobie jeszcze raz. Nadal uważam, że jest świetny. Przytulny i przestronny. Bryłę uwielbiam. Taras i otoczenie - cudo. Tylko sypialnia mi się nie podoba, za dużo brązu, a poza tym jakaś taka, wiejska :| |
Ja tez daję 10/10 bo jest CUDOWNY!Mi sie baaaaaaardzo podoba :D .I jak @up DAJ JESZCZE JEDEN DOMEK! :D
|
Jakbyś nie zauważyła ten dom wystawiłem prawie 2 lata temu i od tamtego czasu ukazałem Wam kilka innych projektów, które znajdziesz choćby w mojej sygnaturze.
|
Niewiem co powiedzieć,znaczy się napisać.Zatkało mnie.xd Na Zewnątrz wygląda przepięknie,w środku mniej mi się podoba. Umeblowałeś dom chyba tylko tak przykładowo i kolory za bardzo zlewają się.Bryła i otoczenie mnie zauroczyły ,dlatego 10/10.:D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:36. |