![]() |
Na wybiegu nie cierpię tej gościówy, ona jest zbyt wymagająca (moim zdaniem). Za często mi u niej źlewychodzi pokaz.
|
Na początku nie wiedziałem jak należy wybierać te pozy,stroje,akty filmu...
Moja Simka wyszła na wybieg 2 razy pod rząd i wszystko sknociła. Schodząc z wybiegu usiadła w kącie i zaczęła płakać (wydalanie,komfort,higiena i towarzystwo poleciały w dół na maxa.Wyszedłem nie zapisując gry a o tym jak należy pozować dowiedziałem się z Forum (chwała Wam za to). |
Mi nie idzie ale mam pomysł...
|
EEEEE KURDE NO! :/
DOWIEM SIE CO Z TYMI SIMSAMI???A JEST JAKIS KOD DO POWIEKSZANIA FUNDUSZY SIMSOW?? :/ ZAPEWNE NIKT MI NIE ODPOWIE NO ALE WARTO SPROBOWAC..... |
dEC wybacz ale w dwoch ostatnich tematach ( w ktorych dalas post)nie widze ostatnich stron jest jakis blad :? w tym temacie jest ok co chcesz wiedziec?
The sims gwiazda juz jest od dosyc dawna w sklepach a jesli chodzi o kase to chyba kazdy wie ze w tym celu jest np kod rosebud |
przepraszam ale nie wiem dlaczego tak sie stalo:(
co do kodow to juz wiem dzieki :) no a wlasnie z ta gra to ja jak zwykle jestem na czasie :/ :) jak juz jest to sobie kupie:)) no i jeszcze raz dziekz :) |
Wow to ta Gwiazda jest suuper. Niestety, nie jestem narazie przy kasie to sobie nie kupię :cry: , zresztą i tak dodatek jest drogi 89zł :!:
Może poczekam a dostanę niedługo po wakacjach pirata :?: Chociaż do piratów nie jestem przekonana... |
Nie kupuj piratów! Ja przy premierze kupiłam sobie the sims zwierzaki (pirat) a to było the sims 5 w jednym!!!! Wkurzyłam sie :[ :/....
|
Tak ale pirat nie zawsze musi być felarny :roll:
|
[quote="Justa"]Majac piec gwiazdek jestes gwiazda!
Justa, ja się oczywiście z Tobą zgadzam, ale czytałaś przecież mój post... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:57. |