![]() |
|
Zrozum ale kazdy ma swoje zdanie!! Ja gram ale nie ciagle..Tobie tez ro sie znudzi!! Sama zobaczysz jak jeszcze bedziesz wymieniala opinie komu sie znudza a komu nie..Powiesz juz mi sie znuzdily..Kazda gra sie nudzi czym predzej tym pozniej..Wedlug mnie takie spory sa bezsensu..
|
Mi też simy sie nudzą(po 3 latach :blink: )
|
Chiga ... to naturalne, że jak przychodzi coś nowego, to stare powoli odchodzi. To chyba oczywiste, że większość odstawi stare simy, kiedy wyjdą TS2. Gdyby wszyscy myśleli tak jak Ty, to nadal byśmy oświetlali domy lampami naftowymi, bo bojkotowałabyś pojawienie się elektryczności. Gry się rozwijają i bardzo dobrze. Po co grać w coś przestarzałego, skoro można mieć fajną grafikę i nowe możliwości? A co do Twoich zarzutów w związku z tym, że ludzie nie grają w simy. Wiesz, nie wszyscy mają na to czas. Nie każdy ma ten komfort co Ty, że idzie do szkoły, odrabia lekce i ma czas dla siebie. Skończ szkołę, zacznij pracę i wtedy pogadamy o tym, ile grywasz w simy. Bo ja np. nie rzucę wszystkiego po to, żeby codziennie "wyrobić limit" gry, bo to przecież nie o to chodzi. Gra ma sprawiać przyjemność, a nie uzależniać. Lubię pograć od czasu do czasu, dla przyjemności. Żal mi takich maniaków jak Ty, co to nawet dnia bez simów nie wytrzymają. Ciekawe jak sobie poradzisz, kiedy w Twoim życiu pojawią się prawdziwe obowiązki.
|
Eveline moze wreszcie Ciebie zrozumie i przyjmie sobie do serca to co napisalas <_< :)
|
Błagam zamknijcie ten temat. Ulży wszystkim, a wszczególności mnie. Nie jestem simmaniakiem w sensie że nie moge żyć bez simów. Mam też swoje życie. Jestem normalną nastolatką, lubię czytać i moje życie nie stacza siędo samych simsów. A wy traktujecie mnie jak idiotkę. JA poprostu lubie simsy!!! Zlitujcie się zamknijcie ten temat. Ja na nim już i tak nigdy nie odpowiem. Cześć żegnajcie, adije!
|
Nie uwazamy Cie za idiotke przynajmniej ja.
A jezeli autorka tematu chce zeby temat zostal zamkniety to go zamknijcie :) |
Cytat:
|
A ja tam nie czekam na TS2. Jak będą to będą. Komputer to "pożeracz" naszego czasu i pieniędzy. Pieniędzy, dlatego bo kupujesz grę (ok.70zł albo i więcej) i czasu, bo wiem, że Simsy wciągają totalnie. Ostatnio nie grałam w TS, bo się uczyłam, ale miałam na to ochotę. bo to fajne. A ty Chiqa nie możesz rozkazywać czy kazać komuś nie pisać na forum tylko, dlatego bo nie gra w Simsy! Jak chce to niech sobie pisze na tym forum! Jego rodzice za to płacą nie Ty, więc nie rozumiem czego sie tu czepiasz! Forum jest po to żeby sobie pomagać, mogę sie założyć, że skożystałaś wiele razy z rad niegrających! <_<
|
Cytat:
Nie bardzo rozumiem Twojego apelu do użytkowników http://aquarius.neostrada.pl/smil/shocking.gif A szczególnie tego fragmentu, który wnosi bardzo ciekawą kwestię - pomaganie nie jest przejawem zaangażowania. Jest czymś wstydliwym i gorszącym. Tak przynajmniej można wywnioskować, przyłączyłaś się 10 listopada 1993r, a większość Twoich wypowiedzi ogranicza się do założonego wyżej tematu. Bardzo ładnie że długo i namiętnie grasz w tą grę. Ale ona sama nic sobą nie wnosi i nie wniesie do Twojego życia. Forum jest żywe, ponieważ tworzą je żywi ludzie. I jak wielu różnych mamy użytkowników, tak wiele różnych i ciekawych tematów jeszcze na nas czeka. |
Cytat:
A co do tematu, to chyba wszystko już zostało powiedziane. A skoro nawet jego autorka stąd "uciekła" to chyba czas go zamknąć. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:38. |
|