![]() |
|
Odp: The whisper
Cytat:
|
Cytat:
|
Może być nawet pod koniec miesiące, twoje FS zawsze będzie miało u mnie 100/10.
|
No baa...
|
czy ja sie licze w tych 6 komentach?
tak tylko pytam bo sie doczekac nie moge :D no wiec dawaj odcinek bo czekamy i czekam ;p |
Ufff, nareszcie przeczytałam i mogę dodać koma. Wszystko boskie.I zdjęcia i fabuła. Uwielbiam kryminały:D
|
jak moglas?! dalas mi dedykacje, z tego co wiem, to kryminal, a ja o niczym nie wiem?!
Chanelka, nieladnie!! to tak. bardzo mi sie podoba :) ladny jezyk, fajna akcja, gburowaty przystojniak, nastolatka.. mam jedno zastrzezenie - jakos malo przezywa smierc calej swojej rodziny. jakos malo emocji w tym jest. podoba mi sie poscig. i pytanie - czego oni chca od glownej bohaterki? (pardon zapomnialam jej imienia) Ian mi sie podoba ;] taki troche... samowaty jest? :D nie wiem, takie wrazenie odnioslam :) jak najbardziej pozytywnie. zaskoczylam mnie tymi wszystkimi *******kami technologicznymi :D nastepnym razem jak bede przekraczac prog pokoju mojgo brata pomysle, czy nie czeka mnie smierc :dd reasumujac - wiecej emocji ale i tak jest za je biscieee ;] pozdrawiam ;** |
no to powiem wam szczerze, przesr***, bo komputer zabawil sie w teletubisia i powiedział papa.
tresc przekopiowalam na dysk D, ale z postaciami będzie kiepsko :< |
Cytat:
|
A ma czerwoną torebkę?
Dobra, idę stąd, ale czeeekam :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:59. |
|