TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   FTS Newsletter (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=567)
-   -   User Awards- głosowanie (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52329)

mienso 07.10.2009 16:28

Odp: User Awards- głosowanie

Cytat:

Napisał Żuber (Post 1130465)
Trauma - nie tylko aktywna, ale i mądrze pisać umie. Za tą zdolność jest moją faworytką :>

Miałam to samo napisać :D Tylko może z innym doborem słów.

Edit: Mam propozycję. Zostawmy temat z unforgiven w spokoju. Jeśli to ona założyła sobie nowe konto to i tak nie możemy na nią głosować. Zasada jest jasna - głosujemy na najaktywniejszego użytkownika kwartału. Tak więc, jeśli unforgiven założyła konto sześć dni temu, nie zalicza się ona do sondy. Moim zdaniem, powinniśmy pominąć unforgiven szerokim łukiem i skupić się na pozostałych uczestnikach.
Aha, napisałam to głównie po to, aby nie korciła was myśl, że unforgiven powinna brać udział w UA. Co do wyboru uczestników - mimo iż niektóre pozycje nie są trafione, to jak widać jesteście na tyle mądrzy, że ich ominęliście, głosując. Chyba wszystkie wątpliwości zostały rozwiane. :)

Pozdrawiam.

Vanitas 07.10.2009 19:46

Cytat:

Napisał Cailleach (Post 1134918)
Tak zelkam jeśli chcesz możesz ją usunąć z listy... Po prostu nie chciałam zawracać wam głowy...
A tak w ogóle chcę jeszcze tylko dodać, że żadna z tych osób nie była wybierana na podstawie znajomości (przynajmniej z mojej strony- Dominic tłumacz się :P)

Żeby nie było, nikt nie został wybrany po znajomości, a lista była układana dosyć dawno tak więc już mogła się... przeterminować.

lithium 07.10.2009 19:48

Cytat:

Napisał dangerous. (Post 1134950)
Miałam to samo napisać :D Tylko może z innym doborem słów.

Edit: Mam propozycję. Zostawmy temat z unforgiven w spokoju. Jeśli to ona założyła sobie nowe konto to i tak nie możemy na nią głosować. Zasada jest jasna - głosujemy na najaktywniejszego użytkownika kwartału. Tak więc, jeśli unforgiven założyła konto sześć dni temu, nie zalicza się ona do sondy. Moim zdaniem, powinniśmy pominąć unforgiven szerokim łukiem i skupić się na pozostałych uczestnikach.
Aha, napisałam to głównie po to, aby nie korciła was myśl, że unforgiven powinna brać udział w UA. Co do wyboru uczestników - mimo iż niektóre pozycje nie są trafione, to jak widać jesteście na tyle mądrzy, że ich ominęliście, głosując. Chyba wszystkie wątpliwości zostały rozwiane. :)

Pozdrawiam.

rece opadaja. pomijajac, ze unf faktycznie do najaktywniejszych nie nalezy, ale jest na tym forum b. dlugo i to, ze zalozyla konto ponownie kilka dni temu tego nie zmieni.
no ale wlasnie, kiedy to ua sie skonczy?

@down
dzieki za info!

Raven 07.10.2009 19:56

Cytat:

Napisał Cailleach (Post 1130366)
EDIT3: Głosy oddawać możecie aż do wydania kolejnego numeru. Wtedy zostanie ogłoszony zwycięzca...

poinformowano mnie

Charionette 18.10.2009 14:35

Nom... Trauma vel Kan Kerai i Inko-chan idą łeb w łeb :D

Gio 18.10.2009 14:39

nom... a co przewidujecie w przypadku remisu?

Pani_Snejp 18.10.2009 14:43

Dogrywka?

Charionette 18.10.2009 14:51

Raczej tak :D
A jakby inaczej?
no chyba, że admini zgodzą się na dwie rangi :P

Phuture. 18.10.2009 15:01

Głos oddany. :)

Oazis 18.10.2009 19:10

Zagłosowałam :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:45.