TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   machine for killing (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52331)

Lalinne 11.10.2009 10:49

Odp: machine for killing

Nie no boskie. <3 Najlepsze są te bonusy a szczególnie ten ostatni, hehe. Super ! ;)

Phuture. 14.10.2009 17:45

Kiedy następny odcinek? :)

pensivelane 14.10.2009 20:34

Nie wiem, może w weekend, bo teraz nie mam czasu napisać kolejnego rozdziału.

Charionette 09.12.2009 21:26

No nie powiem... Fs na poziomie.
Tak trzymać
Pozdrawiam

tallje 13.12.2009 20:00

Świetne. Uwielbiam takie klimaty. Nowa Sussanne jest piękna. tak trzymać- zyskujesz czytelniczkę ;) 9,5/10 bo zauważyłam drobne błędy : )

pensivelane 13.12.2009 20:51

Dziękuję :)
Mam też komunikat, otóż:
Napisałąm dzisiaj połowę nowego rozdziału. Ponieważ mam tydzień w sprawdzianach i zaliczeniach, nie dam odcinka w tygodniu. Postaram się skończyć w piątek i w sobotę POWINIEN BYĆ. Dodam, że na 99,9%. Mam nadzieję, że mam jeszcze jakis czytelników, i że ich nie stracę, bo zmieniam lekko tory fabuły, po tym jak bodajże Volt powiedziała, że to mieszanka okolicznych fs o mafii itp. Jednak, nie zmienię tego zupełnie, bowiem dodam wątku obyczajowego, z resztą zobaczycie i mam nadzieję, że się nie zawiedziecie.

pensive.

Volturia 14.12.2009 11:31

Element obyczajowy? Śmiało :) Jestem go bardzo ciekawa i mam nadzieje, że nas pozytywnie zaskoczysz. Oczywiście nie zmieniaj tak diametralnie charateru fs. Jeżeli chodzi o brak czasu to doskonale cię rozumiem :(

pozdrawiam i czekam na next VOLT

pensivelane 23.07.2010 16:40

Witam Was ponownie :)
Jak zapewne zauwazyliscie temat zostal wznowiony. Przez ostatnie kilka miesiecy mialam tzw. "urwanie glowy" i temat zostal zamkniety, przez moja nieobecnosc. Tak sobie niedawno czytalam te trzy stare odcinki i pomyslalam, ze mialam calkiem fajna koncepcje na poczatku i szkoda byloby jej zmarnowac. Jednak tym razem chcialabym wysunac ta historyjke troche dalej, smielej. Totez uprzedzam, ze nie obedzie sie bez watkow zakrapianych erotyzmem, mafia, prostytutki itd. Skoro juz o tym mowa, to chcialabym takze powiedziec, ze od teraz czytelnicy tego FS powinni miec minimum lat 15 (jak ja :D), chociaz wiem, ze jak ktos chce wejsc, to i tak wejdzie i przeczyta, ale zeby nie bylo, ze nie mowilam. Przez ten dluuugi czas mojej nieobecnosci, nieskromnie mowiac, wyrobilam sie troche z simami (ich robieniem konkretnie). Co to ma do rzeczy? Otoz chcialabym zmienic kazda postac tego FS - definitywnie i po raz ostatni. W nowym skladzie mam zamiar wytrwac do konca, ktory zapewne kiedys nastapi. Nie chcialabym robic z tego brazylijskiej noweli. W nowym zalozeniu ma byc ostro, ciekawie, duzo akcji, troche seksu, morderstw itd. Wspominany wczesniej watek obyczajowy tez postaram sie wprowadzic, ale pomyslalam, ze zrobie to "w dwoch partach". A o co chodzi? Chodzi o to, ze ten temat (MFK) jest tematem o konkretnej tematyce. Kiedy skonczy sie to, otworze drugi temat tzw. "dogrywke", w ktorej bede opisywala dalsze ich losy, a dla ciekawskich podam link do tego tematu, zeby mogli poznac poprzednie losy bohaterow FS.
Wstepnie odcinek przewidziany jest na za poltora tygodnia (1 sier wracam z wakacji + 2-3 dni na simy, odcinek i zdjecia).

Jesli macie jakies pytania, to smialo pod spodem, bedzie mi milo, jesli ktos wykaze zaintresowanie moim projektem xD*

*nie smiejcie sie z mojego pisania, bo tutaj nie ma polskich liter :D

Nieznajoma 24.07.2010 11:38

o ja *-*.
ale świetne to FS :D. od razu mnie po tytule zaciekawiło :>. I się bardzo cieszę, że to nie jest o jakichś płaczących i pokrzywdzonych przez los Simów ( mam tych fs już po dziurki w nosie ) ;DD. Świeeetne jest! Mam nadzieje ze bedziesz kontynuować! :*
Pozdro ;)

Panna Lu 24.07.2010 12:52

O, o, cudownie. W takim razie Luńka zaciera łapki i z niecierpliwością czeka na odcinek.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:07.