![]() |
No... ci któży lubią oglądać żeby się pośmiać muszę was zmartwić dziś nie będzie nowego odcinka :P
P.S Ponieważ mam dziś dużo żeczy na głowie jak dobrze pujdzie to jutro. |
Odp: ''Ostatnia Nadzieja dla ludzkości''
Cytat:
Nie rozumiem w czym to przeszkadza... |
Macie czwarty odcinek http://www.youtube.com/watch?v=hBMPdde56RA
|
Nie, nie, nie.
WCIĄŻ te same błędy, czy nie przeczytałeś tego, co tu piszemy? Nie będę znowu wszystkiego powtarzać, ale dla dobra filmu przeglądnij sobie poprzednie strony. Najbardziej denerwuje mnie kamera. Żadnych ujęć, jedziesz ciągle na tej samej; wjeżdżasz w ściany; ciągle ci "lata" raz w górę, raz w dół. Poza tym kryształki, chmurki, o scenografii nie wspomnę. Jeszcze dużo, dużo do poprawy. Pozdr. |
Pierwszy zonk - w tytule 'Koszmarne wesele' w serialu - 'tragiczne wesele' no niby nic,ale wiesz ;p
A tak to jak zwykle poprawil mi sie humor,ale widac ze sie starasz,dobrze :d Tylko sie bardziej staraj. |
Mam takie pytanie. Skoro główni bohaterowie zmarli, to co będzie w następnym odcinku? Powrócą zza grobu? Tutaj wszystkiego można się spodziewać.... Myślałam, że śmierć głównych postaci równa się koniec serialu, a mimo to napisałeś "CDN".
Edit: + wiesz co mnie jeszcze rozśmieszyło? Że ten 4 odcinek to już druga seria.... : D |
A ja widzę poprawę :)
Wreszcie kręcisz w jakiejś normalnej perspektywie no i są napisy zamiast tych dymków. O niebo lepiej w stosunku do poprzednich odcinków, pozdrawiam |
A wcale że nie koniec bohaterów :P
Będą żyli :P Ten kto chce opis odcinka 5 to na PW pisać. Tytuł następnego odcinka to ''Nawet bezduszne zombie ma uczucia''. Będzie jutro :P Wkrótce mam zamiar zrobić serial w The Sims 3 pt ''Inna niż wszystkie'' czyli znowu styl SF, moce, wrogowie tylko że w wersji TS3 :) |
Cytat:
|
No i? W TS3 nie będą nowe odcinki codziennie tylko co jakiś czas.
A ''Ostatnia nadzieja dla ludzkości'' codziennie :P Lub co dwa dni spoko wyrobie się a ten w TS3 będzie miał tylko 8 odcinków :p |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:55. |