TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Iloma gracie rodzinami? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52384)

Sherlock 01.04.2010 15:19

Odp: Iloma gracie rodzinami?

Zawsze grałem tylko jedną - i zawsze tylko emerytem :P

Mroczny Pan Skromności 02.04.2010 12:55

W dwójce grałem chyba wszystkimi jakie były i jeszcze tworzyłem swoje, ale w trójce gram jedną, bo jak bym tak ciągle zmieniał rodziny, to bym się chyba nie połapał, co i jak, a nie chcę wyłączać postępu historii.

Tonks 02.04.2010 21:08

jedna, ale jest ona rozgałęziona. simy pożeniły się, urodziły się dzieci etc.

eS_guy 12.04.2010 11:54

Przeważnie jedną choć czasem też dwoma

Owl Finch 20.04.2010 21:39

zawsze jedną. Zaczynając od jednego sima, który zakłada wielopokoleniową rodzinę :)

Łezka 22.04.2010 20:56

Tak na prawdę to grałem 10, ale usunąłem 3, więc mam 7, choć tak na prawdę to gram głównie w trzech z tych 7, czyli moja 4-pokoleniowa rodzina Johnson - Kawaler, Korthals - 3 - pokoleniowa i Unufro - 1-pokoleniowa...

Rainbow 24.04.2010 16:33

Ja gram właściwie tylko moim ukochanym rodem Lawendów,lecz w związku z tym,iż cały czas się on rozrasta,podzielony jest już na jakieś 5 odrębnych rodzin,więc nie wiem,do którego przedziału liczbowego ich zaliczyć :P

Charionette 24.04.2010 19:04

U mnie to różnie. Najczęściej to jest jedna :D

Nieidealna 24.04.2010 21:23

Gram jedną rodziną. Kiedy mi się znudzi, zaczynam grać inną i co jakiś czas wracam do poprzedniej :D

Arkia 15.06.2010 18:57

Wcześniej zagłosowałam że jedną, ale teraz gram dwoma. Tzn. w oddzielnych zapisach oczywiście, nie w jednym mieście. Taka jakby główna jest zwykle 1osobowa, ale ostatnio mi się nudziło i zrobiłam babce męża :> Niedługo na plan wejdzie ich dzieciuch, który potem się wyprowadzi, będzie następny itp, aż do śmierci facia, bo Shani będę odmładzać :P Ona jest zbyt fajna, by umierać! xD A druga rodzinka jest wielopokoleniowa... w drugą stronę. Chodzi o to, że jak ma się pokolenia to jest od góry w dół mama i tata, córka czy tam syn, wnuki, prawnuczki itd... A ja mam odwrotnie - nie od góry do dołu, tylko od lewej do prawej. Sevati i jego żona mają już 13 dzieci (wszystkie urodzone), w tym córka mająca 5 dzieci i męża xD Reszta dzieciuchów (oprócz tych malców co dopiero się urodziły) jest wyprowadzona, bo by się nie pomieścili. Od razu mówię, że obydwa pokolenia cały czas się "rozmnażają". I to starsze (będące już dziadkami) i ich dzieci. Skoro mam dwa małżeństwa w domu, to łatwo obliczyć, ile mam bobasów w "Wesołym Przedszkolu" na najwyższym piętrze. Jeśli myślicie, że nadążam za potrzebami ośmiorga simów, to się mylicie - gram na kodach potrzebowych. A wy byście nie grali z taką gromadą?? W dodatku jej połowa to ledwo narodzone bobasy, albo dzieciaki, które muszą wszystkie odrobić pracę domową, żebym im mogła przy urodzinach cechę wybrać...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:54.