![]() |
Odp: Dwór " Jesienna fantazja "
:O To jest piękne, poprostu piękne i chyba nie trzeba już nic dodawać.
Bardzo podoba mi się łazienka, ma taki fajny klimacikB). Ogólnie całość wygląda zjawiskowo, mam tylko jedno zastrzeżenie: te fotele w bibliotece na piętrze wyglądają jakoś sztucznie, aczkolwiek to nie zmienia faktu, iż jestem zauroczona:). |
Piękny, to wszystko co mogę napisać, 10/10
|
Coś pięknego. Nie ma się do czego doczepić ;)
|
Przecież to jest jakaś porażka.Za dużo dodatków z neta.
0/-0 |
@up: nie wypowiadaj się jeżeli nie potrafisz docenić czyjegoś talentu. Sam nie budujesz lepiej. Ba, Twoich maxisowych domków nawet nie powinno się do tego porównywać :) Zżera Cię zazdrość i nic więcej :) Myślę, że teraz wiele straciłeś w oczach innych użytkowników a także moich.
Co do samego domu to bardzo mi się podoba :) |
To nie żaden talent używając dodatków z neta
Nie no,kobieto ŻAL MI CIE.Nigdy nie chwaliłem dodatków z neta.Bo używałem samego maxisa |
Nie jestem kobietą :) Mi Ciebie także żal. Myślałem, że tacy ludzie już wyginęli jak widać myliłem się :) Cholernie milo się gadało :)
|
Czyli według Ciebie Camerandios posiadając dodatki z neta domy same się budują, tak ?
W takim razie pobierz trochę dodatków z neta i wybuduj coś równie pięknego jak praca aniołka. Bo widzisz sztuką nie jest tylko posiąść odpowiednio ładnie jakościowo dodatki z internetu i poustawiać je byle jak po domu. Uważam, że aniołek i bez dodatków z neta mogłaby stworzyć coś bardzo ładnego. Może nie tak powalającego jak ten dworek ale na pewno by sobie dała radę:) No i przez Ciebie Camerandios Straciłem swoją szatańską liczbę postów, zadowolony ?? :D Nie mogłem obojętnie przejść obok twojej wypowiedzi nie komentując jej :) |
Tak,zadowolony.Nigdy nie chwaliłem domków w którym jest full dodatków z neta.A poza tym ja już nie buduję w dwójce.Ale w trójce.I nie będę ściągać mebli z neta bo ich nie lubię
|
kuchnia, pokój dzienny, sypialnia 10/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:37. |