TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Rodziny Maxis ... (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52945)

Savigge 29.01.2011 16:12

Odp: Rodziny Maxis ...

ĆWIR,BIEDAK,KALIENTE,HAK,MONTEK,WIDMO,MARZYCIEL,MA RZYCIEL,KAPULET. Ech dwa lata temu... Wakacje. Wtedy to były czasy. Niedopracowane ogromne domy i wtedy dopiero się dowiedziałem o Drzewie Genealogicznym :D. Ale z powyżej rodzin uwielbiam 1. Ćwir (za niestworzone historie tego rodu, które uwielbiam odkrywać)2. Widmo (za cuuudny cmentarz) i 3. Biedak (ta rodzina ma w sobie taką radość)

Dżogurt 08.03.2011 18:11

Ja grałam tylko jedną rodziną, a należy do niej Don. Poznałam go ze zrobioną przeze mnie simką i zmieniłam mu aspirację. Miał trójkę dzieci, ale gram tylko jedną jego córką, a reszta wciąż siedzi na studiach :)

Continue. 08.04.2011 17:47

Wg mnie Siostry Kaliente rządzą. Lubię nimi grać, ale są niestety mocno pokłócone..

Abigail 18.04.2011 18:13

Zagłosowałam na Biedaków

muffindance 18.04.2011 20:42

A ja zaglosowalam na Biedakow, Przyjemniaczkow, Marzycieli i Cwirow + nie znaznaczona rodzina Hak i Prochno~ Rozbudowuje Milowo i najlepiej mi sie nimi gra.

DiamentowaSimka 13.06.2011 17:44

Kapulet.
Ćwir.
Kaliente.
Z Dodatku.
I Kowal :D

miłośniczka zwierząt 14.06.2011 10:12

Ja najbardziej lubię rodzinę ćwir i rodzinę biedak często nimi gram ;) Lubię też siostry Kaliente , i Dona Lotario, .
W Kwitnących Wzgórzach cała rodzinę Łopatkę i rodzinę Zielonkę:rolleyes:.
W Dziwnowie to oczywiście braci Dziwak i rodzinę Technika Zapylacza oraz Ofelię i jeszcze siostry Jedynak.

Mixy 10.07.2011 18:37

Mnie najbardziej Kalientki przypadły do gustu :D.

Piwusia 19.07.2011 13:09

Rodzina Ćwir i Kaliente są dla mnie jak na razie najfajniejsze.Wieloma rodzinami jeszcze nie grałam...Ogólnie raczej wolę grać swoimi rodzinami.

Fisia 04.08.2011 17:47

Grr... już trzeci raz próbuję napisać tego posta i ciągle przechodzi na inną stronę. Więc krótko:
Miłowo - ciężko, dużo fajnych. Ćwir (ze względu na Kasandrę), Kaliente i Marzyciel
Dziwnowo - zdecydowanie Widmo (dodam, że Jasiek zamiast Ofelii poślubił Stellę Terrano ;p ). No, i jeszcze Jedynak... Moja Lola była taka słodziutka <3
Werona - mały wybór, ale najlepsza rodzina Montek, lepsza Julka niż Romek xd. + z miast, co dochodzą w dodatkach.
Kwieciste Wzgórza - Zielonka, oczywiście!
Dolina Niezbędna - hm, mało tam gram, w końcu według mnie to Unia i Aspirant.
Jaskinia Pokrzyku - Ołów i Serducho.
Ostatecznie, chyba najbardziej lubię Ćwir... ale dużo lubię :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:05.