![]() |
Odp: NAPĘD NIE CZYTA PŁYT SIMS 3 i SIMS 3 podróże :|
TrueWildLove: Karta graficzna jak czytałam na internecie jest dobra do simsów. Poszukaj tutaj odpowiedzi: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53001 .
|
moze masz taka wersje ze kupilas gre bez plytki?
|
Ja kupowałam gre przez sklep internetowy. Nie mam płyty, gra dziaął bez płyty, ale to nie żaden pirat. Orginalna gra, zarejestrowana na stronie the sims.
|
nie chodzi o to ze pirat, wiem, ze nie pirat tylko chodzi o to ze gry bez plytki mozna pobierac kilkukrotnie przez ten download manager a ja mam wersje z plytka dlatego nie moge pobierac przez download manager. o tym był ten wątek, odpowiadalam Bjork.
|
Mam pytanie... Mam zainstalowane The Sims 3, ale zgubiłam płytę :/ Czy mogę np. zainstalowac jakiś dodatek i używac tej płyty
|
Ruby Rose
A czy to nie będzie piractwo? |
Ruby Rose: Masz na myśli, że chcesz kupić jakiś dodatek np.WP i odpalać wtedy grę z płyty od dodatku ? Jeśli tak to możesz tak zrobić i w żadnym wypadku nie podlegało by to złamaniu licencji.
|
Można to zrobić pobierając grę przez EA download menager, musisz mieć ORYGINALNY klucz do gry.
|
Mnie napęd przestał czytać płyty już w styczniu, ale przy TS3 pomógł EA Download Manager... Czy to samo mogę zrobić z TS2 Rezydencje i ogrody? Marzy mi się zagrać Balbiną Biedak, a napęd nie widzi płyty... :( Jeśli się nie da to co mam zrobić?
|
Czyli - macie na myśli że jeśli napęd nie czyta płyty (mi na laptopie za nic) to trzeba się upomnieć do EA, wysłać im klucz do gry i oni Ci przyślą legalną??? :O
Czy dobrze zrozumiałam? Pytam bo nigdy nic nie wiadomo ;) EDIT: A dobra już nieważne ;) Dodam tylko że się ściąga. Sorry za kłopot. :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:05. |