![]() |
Odp: Postacie z filmów/serialów/książek?
Ja tworzę raczej z głowy.Czasami opieram na czymś pomysł, np wczoraj zrobiłam grupę dorosłych simów (dokładnie to jest ich 5). Teraz opierałam się na "Apetycie na życie".Czasami robię podobne, ale mi się nudzą, lub troche zmieniam. Albo zbieram w książkach nazwiska ( Granger,Fowl ).
|
ja wczoraj stworzyłam Rihannę, lady Gagę i dużo innych
|
Raz stworzyłam dziewczyny z Desperate Housewives (Susan, Bree, Lynette i Gabriellę). Zamieszkały one w jednym domu.
Następnie w drugim domu zamieszkał Tom, Mike, Rex i Carlos. Później panie zapoznały się z panami i każda para zamieszkała w osobnym domku (pamiętam, że Lynette i Tom mieli bliźniaki - dwóch chłopaków i spodziewała się kolejnego dziecka :) ) |
Z reguly nie sciagam zadnych gwiazd, ani ich nie robie. Kiedys mialam taka faze, ze jak przeczytalam jakas fajna ksiazke, to potem robilam bohaterow w grze i nimi gralam. Ale juz mi sie to znudzilo :)
|
Teraz gram postaciami z Avatara: Neytiri i Jake'm
Lady Gagą, Ellen Page, Kat Von D i coś tam chyba jeszcze :D |
Cytat:
|
Ja kiedyś grałam Katty Perry . :P I jeszcze Rickiem Chadwickiem ;PP
|
W zamierzchłych czasach grałem triem z HP jako studentami. Pamiętam jeszcze, że oprócz tego przez pewien czas moimi protegowanymi były April Ryan z The Longest Journey i Lara Croft (obie dorosłe, mieszkały oddzielnie). Wszystkie te postacie robiłem sam, bez żadnych dodatków z neta.
|
...Barackiem Obamą
hahahaha. Ja mam plany grać postaciami z HP |
Jeśli sławne postacie ściągnę, to tylko dlatego, bo mi się skin podoba czy fryzura i na ogóle nimi nie gram.
Za to postacie z anime i mangi ściągam ciągle (i gram nimi oczywiście). |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:39. |